Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Κύπελλο Ελλάδας: «Ποδαρικό» στα προημιτελικά με Λαμία - Ολυμπιακός

Κύπελλο Ελλάδας: «Ποδαρικό» στα προημιτελικά με Λαμία – Ολυμπιακός

Η Λαμία υποδέχεται σήμερα στις 18:00 (Cosmote Sport 1) τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να επιδιώκουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ οι γηπεδούχοι θέλουν αποτέλεσμα για να μείνουν στο… κόλπο, όπως πέρσι που είχαν κάνει την έκπληξη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει στη διάθεσή του για πρώτη φορά τους Μορ και Καφού αλλά και τους Χασάν – Φορτούνη. Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» θα παραταχθούν απέναντι στην ομάδα της Φθιώτιδας με… τέσσερις μεταγραφές.

Αναλυτικά η αποστολή του ΟλυμπιακούΑλέν, Τζολάκης, Καραργύρης, Τοροσίδης, Γκασπάρ, Μαρτίνης, Σισέ, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μπέλιτς, Καμαρά, Ξενιτίδης, Καφού, Μορ, Μασούρας, Λοβέρα, Ραντζέλοβιτς, Φορτούνης, Σουντανί, Χασάν.

Μάλιστα, ο Πορτογάλος τεχνικός προορίζει για βασικό τον Καφού δίπλα στον Καμαρά.

Τα πλάνα του, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις: Ο Αλέν θα είναι ο γκολκίπερ και η άμυνα με Γκασπάρ, Σισέ, Σεμέδο και Τοροσίδη. Στο κέντρο ο Καφού με τον Καμαρά και πίσω από τον Χασάν μάλλον ο Λοβέρα και στα δύο άκρα οι Ραντζέλοβιτς και Σουντανί. Στην αποστολή υπάρχει φυσικά και ο Φορτούνης με τον Μορ.

Για τον Άκη Μάντζιο υπάρχουν πολλές απουσίες. Πέρα από τους τραυματίες Πλιάτσικα και Μπαχανάκ, έμειναν εκτός και οι Αντέτζο, Σκόνδρας, Δημούτσος, Καραμάνος και Ρόμανιτς για αποφόρτιση.

Η αποστολή της Λαμίας αποτελείται από τους: Κάχριμαν, Θεοδωρόπουλος, Τζανετόπουλος, Βύντρα, Βάντερσον, Ασίγκμπα, Νιάσε, Βασιλόγιαννης, Μπεχαράνο, Νικολόπουλος, Σάλιακας, Μπουλούλης, Καραγιάννης, Μπιανκόνι, Τιρόνε, Βλαχομήτρος, Σασί, Βιγιάλμπα.

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή