Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Κύπελλο Ελλάδας: Πρώτη μάχη Παναθηναϊκού-Λαμίας με έπαθλο την πρόκριση στον τελικό

Να «καθαρίσει» από σήμερα την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας θέλει ο Παναθηναϊκός, που υποδέχεται στη Λεωφόρο τη Λαμία (19:00, Cosmote Sport 1).

Μετά και τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό πριν από λίγες ημέρες, η ψυχολογία βρίσκεται στα ύψη, με την προσπάθεια που γίνεται για την Ευρώπη φυσικά να συνεχίζεται, την ώρα που η ομάδα της Φθιώτιδας κινδυνεύει να υποβιβαστεί απευθείας αν την προσπεράσει ο Απόλλωνας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, με εξαίρεση την απουσία του παίκτη που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, δεν έχει κάποιο νέο πρόβλημα, ενώ θα έχει στη διάθεσή του και τον Χουάνκαρ, του οποίου η ποινή από τρεις αγωνιστικές μειώθηκε σε μία και έτσι μπορεί να αγωνιστεί κανονικά.

Από την άλλη πλευρά, ο Τζιανλούκα Φέστα δεν υπολογίζει στον τραυματία Αντέτζο, τους Αραμπούλι και Άνχελ Μαρτίνεθ που έμειναν ξανά εκτός, τον Γκαραβέλη για λόγους rotation, ενώ σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Ιωνικό, ο Ρόμανιτς θα πάρει τη θέση του Βέλλιου στην αποστολή.

Υπενθυμίζεται ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισε να έχει ελεύθερη είσοδο στο σημερινό παιχνίδι για όσους φιλάθλους βρέθηκαν την περασμένη Κυριακή στη Λεωφόρο, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Οι αποστολές:

Παναθηναϊκός: Διούδης, Μπρινιόλι, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Γκατσίνοβιτς, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λαμία: Τρόπουλος, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Βύντρα, Λούκας, Μαζουλουξής, Τζανδάρης, Νούνιες, Τιρόνε, Σιμόν, Μπεχαράνο, Ελευθεριάδης, Γκέντσογλου, Μανούσος, Καραμάνος, Βλαχομήτρος, Μπανγκουρά, Ρόμανιτς, Μανουσάκης.

Υπενθυμίζεται ότι αύριο, Μ. Πέμπτη, είναι προγραμματισμένος ο πρώτος ημιτελικός ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό στην Τούμπα (19:30, Cosmote Sport).


Πηγή