Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Κύπελλο Ελλάδος: Στα προημιτελικά με δύο νίκες η Λαμία, 1-0 τον Ιωνικό | ΣΠΟΡ

Η Λαμία με τη τρίτη νίκη της επί του Ιωνικού τη φετινή σεζόν προκρίθηκε πανηγυρικά στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Με παρακαταθήκη το 2-0 στο «Αθανάσιος Διάκος», η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου είχε την άνεση να κάνει ήρεμα το παιχνίδι της, να βρει ένα γκολ (1-0) από το πρώτο ημίχρονο και να τελειώσει με την πρόκριση χωρίς να αγχωθεί, με συνολικό σκορ 3-0.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 38ο λεπτό ο Ελευθεριάδης με ωραίο τελείωμα μέσα από την περιοχή, ύστερα από ωραία ομαδική προσπάθεια. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία και για ένα δεύτερο γκολ, αλλά το σουτ του Ρόμανιτς στο 90΄+2 έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Ιωνικός-Λαμία 0-1

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης (90΄ Χριστοδούλης), Μύγας (59΄ Γκοτσούλιας), Βαφέας (59΄ Πογκοσιάν), Σάντσες, Βαλεριάνος, Τσιριγώτης, Κιάκος, Ντάλσιο (85΄ Κωνσταντινίδης), Άοσμαν, Καμπράλ (85΄ Μουστάκης), Μάναλης.

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Σαράνοφ, Προβυδάκης, Τζανετόπουλος, Γκόλεμιτς, Μαρτίνεθ, Τζανδάρης (70΄ Γκέντσογλου), Μπεχαράνο (88΄ Μαζουλουξής), Ρόμανιτς, Τιρόνε (69΄ Νούνες), Ελευθεριάδης, Αραμπούλι (81΄ Τσούκαλος).


Πηγή