Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Λεβαντόφσκι: Δεν ένιωθα προστασία από την Μπάγερν

Τους λόγους που τον έκαναν να θέλει να φύγει από την Μπάγερν γνωστοποίησε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, τονίζοντας ωστόσο πως πλέον θέλει να μείνει στους πρωταθλητές Γερμανίας.

Ο Πολωνός επιθετικός μιλώντας σε ΜΜΕ της Γερμανίας ανέφερε σχετικά με τις τάσεις φυγής που είχε: «Μεταξύ Απριλίου και Μαΐου όλοι μου έκαναν επίθεση και δεν αισθανόμουν καμία προστασία από την πλευρά του συλλόγου. Ένιωθα πως ήμουν μόνος σε αυτή την κατάσταση. Δεν σκόραρα σε δύο-τρία σημαντικά παιχνίδια και ξαφνικά όλοι μιλούσαν εναντίον του Λεβαντόφσκι. Δεν είδα κανέναν εκείνη τη στιγμή να με υπερασπίζεται, ουδείς από τη διοίκηση με προστάτεψε.

Η απόφαση να ψάξω για άλλο σύλλογο πάρθηκε από κοινού με το μάνατζέρ μου, τον Πίνι Ζάχαβι, επειδή εκείνη την περίοδο δεν ένιωθα καλά στο Μόναχο. Αισθανόμουν λες και ήμουν μόνο μία σεζόν στην Μπάγερν και δεν έπαιρνα κανένα εύσημο. Για αυτό σκέφτηκα να φύγω. Τώρα η καρδιά μου επέστρεψε στη Βαυαρία.

Οι οπαδοί είναι μαζί μου και μου έδειξαν την αγάπη τους. Δεν πρόκειται να τσακωθώ ξανά με το σύλλογο, δεν θα χάσω άλλο χρόνο, σκεπτόμενος άλλες χώρες».

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή