Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Λιονέλ Μέσι: Πανικός στο σπίτι που μεγάλωσε στο Ροζάριο -Αποθεωτική υποδοχή [βίντεο]

Μετά από ένα διήμερο πάρτι για την κατάκτηση του Μουντιάλ, ο Λιονέλ Μέσι επέστρεψε στο σπίτι όπου μεγάλωσε στο Ροζάριο προκειμένου να περάσει μερικές στιγμές χαλάρωσης με την οικογένειά του, προτού επιστρέψει και πάλι στα γήπεδα.

Ωστόσο και κατά την άφιξή του στην παιδική του γειτονιά στην Αργεντινή, ο Αργεντίνος σούπερ σταρ που οδήγησε την εθνική ομάδα της χώρας του ξανά στην κορυφή του κόσμου μετά από 36 χρόνια, γνώρισε υποδοχή με τιμές ήρωα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο MVP του Μουντιάλ του Κατάρ έφτασε στην πόλη της Αργεντινής με ελικόπτερο και έτυχε και εκεί αποθεωτικής υποδοχής. Ο Μέσι επιβιβάστηκε σε ένα όχημα που οδηγούσε η σύζυγός του, Αντονέλα και κατευθύνθηκε προς το σπίτι του. Φυσικά, η είδηση διαδόθηκε πολύ γρήγορα και πλήθος κόσμου περίμενε τον 35χρονο στο πατρικό του, για να τον αποθεώσει για την κατάκτηση του Μουντιάλ.

Η άφιξη του Λιονέλ Μέσι στο Ροζάριο με ελικόπτερο:

«Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου! Αυτό το κύπελλο είναι για όλους, για όσους δεν τα κατάφεραν σε προηγούμενα Μουντιάλ. Γι’ αυτό το υπέροχο γκρουπ παικτών και για τον Ντιέγκο, ο οποίος μας επευφημεί από ψηλά», δήλωσε ο Μέσι για τη φρενίτιδα που επικράτησε για δύο ημέρες στην Αργεντινή για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή