Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Λιονέλ Μέσι: Σε δημοπρασία η… χαρτοπετσέτα που υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο -«Ζαλίζει» το αρχικό ποσό

Οταν ο Λιονέλ Μέσι έφτασε στην Βαρκελώνη για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα το 2000, υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο πάνω σε… χαρτοπετσέτα.

Ο 13χρονος τότε Αργεντινός, είδε τους Μπλαουγκράνα να του δίνουν αυτή τη χαρτοπετσέτα για να βάλει την πρώτη υπογραφή του, μαζί με αυτές του Χοσέπ Μινγλέλα (σύμβουλος μεταγραφών), Κάρλες Ρέσακ (τεχνικός διευθυντής) και του Οράσιο Γκατσιόλι (μάνατζερ που πρότεινε τον Μέσι στην Μπαρτσελόνα).

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτή η ιστορική χαρτοπετσέτα, βγαίνει σε δημοπρασία και μάλιστα, το αρχικό ποσό πώλησής της… ζαλίζει.

Σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, η επίμαχη χαρτοπετσέτα από την οποία ξεκίνησε η καριέρα του θρυλικού πλέον ποδοσφαιριστή, θα βγει «στο σφυρί» στην τιμή των 587.000 ευρώ!

Το πρώτο αυτό συμβόλαιο του Μέσι αναμένεται να δημοπρατηθεί στις 18 Μαρτίου, από τον οίκο δημοπρασιών «Bonhams».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Αυτό είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά αντικείμενα που έχω χειριστεί ποτέ. Ναι, είναι μια χαρτοπετσέτα, αλλά είναι η διάσημη χαρτοπετσέτα που ήταν στην αρχή της καριέρας του Λιονέλ Μέσι. Άλλαξε τη ζωή του Μέσι, του μέλλοντος της Μπαρτσελόνα, και συνέβαλε καθοριστικά στο να χαρίσει μερικές από τις πιο ένδοξες στιγμές του ποδοσφαίρου σε δισεκατομμύρια οπαδούς σε όλο τον κόσμο», τόνισε ο διευθυντής της «Bonhams», Ίαν Έλινγκ.


Πηγή