Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Λουίς Ενρίκε για Ντε Χέα: Δεν είναι μόνος, έχω ευθύνη κι εγώ και η ομάδα

Η νέα κακή εμφάνιση του Νταβίντ Ντε Χέα και τα τρία γκολ που δέχθηκε την περασμένη Πέμπτη από τους Κροάτες τον έφεραν στο επίκεντρο της κριτικής, με τον Λουίς Ενρίκε να υψώνει ασπίδα στον διεθνή τερματοφύλακα και να προσπαθεί να τον αποφορτίσει από την πίεση και την δύσκολη περίοδο που διανύει…

Ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γι’ ακόμα μια φορά όταν κλήθηκε να υπερασπιστεί την εστία της εθνικής ομάδας της Ισπανίας έκανε λάθη και έπαιξε τον δικό του ρόλο στην ήττα (3-2) από τους Κροάτες στο Ζάγκρεμπ για το Nations League.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094805172-0’); });

Η εικόνα του ήταν τέτοια που θύμισε σε όλους το κάκιστο Παγκόσμιο Κύπελλο που έκανε και την αδυναμία του ν’ αποτρέψει τα γκολ των αντιπάλων, με τον Λουίς Ενρίκε να έχει αντιληφθεί την περίεργη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ντε Χέα και να ετοιμάζει για το αποψινό ματς με τους Βόσνιους, τον Κέπα.

Πάντως, θέλησε να υπερασπιστεί με σθένος τον γκολκίπερ του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο κόσμος θα πρέπει ν’ ασκήσει κριτική σε όλη την ομάδα αλλά και σ’ εμένα, όχι μόνο στον τερματοφύλακα. Είναι ομαδικό άθλημα. Η ευθύνη δεν βαραίνει μονάχα τον Ντε Χέα, αλλά όλους μας. Όλη η ομάδα δέχεται τα γκολ, όχι μόνο ο γκολκίπερ. Είναι άδικο να το προσωποποιούμε, αλλά αποδεχόμαστε την κριτική».

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή