Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Λουτσέσκου: Ήρθαμε στη Μόσχα για να πάρουμε τη νίκη

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου  στη συνέντευξη Τύπου μίλησε και για το δικό του μέλλον στον πάγκο του ΠΑΟΚ, αλλά και τη ρεβάνς με την Σπαρτάκ.

«Ήταν μια τις καλύτερες, πιο όμορφες και πιο φανταστικές χρονιές της ζωής μου. Ο πρώτος μου χρόνος στον ΠΑΟΚ ήταν ένας από τους καλύτερους της ζωής. Περάσαμε όμορφες και δύσκολες καταστάσεις και το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι να συνεχίσω εδώ», τόνισε στο φινάλε της συνέντευξης Τύπου, ο Ρουμάνος προπονητής, αλλά έσπευσε να αλλάξει και πάλι την κουβέντα. «Θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο  ματς και όχι σε μένα», είπε καθώς ο ΠΑΟΚ έχει την Τρίτη (14/8) ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι.

Πάμε, λοιπόν, στα όσα είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει της ρεβάνς.

«Ήρθαμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε τη νίκη. Είμαστε μία καλή ομάδα κόντρα σε μία εξίσου καλή ομάδα», είπε στην αρχή των δηλώσεων του ο Ρουμάνος προπονητής, που για τους Ρώσους είναι ο… γιος του Μιρτσέα Λουτσέσκου. «Το καλύτερο είναι να σας δώσω το τηλέφωνο και να του μιλήσετε», απάντησε σε μια ερώτηση για το τι μπορεί να του είπε ο πατέρας, που μέχρι πέρσι ήταν προπονητής στη Ζενίτ.

Ο 49χρονος τεχνικός του ΠΑΟΚ επέστρεψε στη σημασία του αγώνα και άφησε στην άκρη τις οικογενειακές συζητήσεις. «Το παιχνίδι είναι σημαντικό για μένα και για την ομάδα, είμαστε εδώ για να κερδίσουμε και να δώσουμε συνέχεια στο σερί νικών μας», σχολίασε και στάθηκε στην επιστροφή του Αντρέ Βιεϊρίνια και του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

«Είμαι χαρούμενος που και οι δύο είναι και πάλι πίσω και διαθέσιμοι, ωστόσο δεν έχω πάρει τις τελικές αποφάσεις μου για την ενδεκάδα, έχω χρόνο, ενώ το σημαντικό για μένα είναι το γκρουπ και όχι ένας ή δύο παίκτες, όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί για μένα», ξεκαθάρισε.

Η ποιότητα του ΠΑΟΚ και η δύναμη της Σπαρτάκ θα παίξουν καθοριστικό ρόλο και στα 90 λεπτά της ρεβάνς σύμφωνα με τον Ραζβάν Λουτσέσκου. «Πρέπει να έχουμε τον έλεγχο του αγώνα, είτε έχουμε την μπάλα, είτε όχι. Σ’ αυτό το επίπεδο και απέναντι σε τέτοιες ομάδες πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, όχι μόνο σε κάποιο σημείο του αγώνα, αλλά μια εβδομάδα πριν και μέχρι να φτάσουμε αύριο στη Θεσσαλονίκη…».

Το πριμ που έχει υποσχεθεί ο Ιβάν Σαββίδης δε φάνηκε να απασχολεί τον προπονητή του ΠΑΟΚ προσπερνώντας και αυτή την ερώτηση των Ρώσων δημοσιογράφων, ενώ σχολιάζοντας για την ικανότητα του ΠΑΟΚ να παίξει καλά με Μάτος και Λημνιό στη δεξιά πλευρά κατά τη διάρκεια του πρώτου αγώνα τόνισε:

«Δεν ξέρω αν εκμεταλλευτήκαμε τις αδυναμίες της Σπαρτάκ ή εμείς ήμασταν τόσο καλοί. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι που ξέρουμε, την οργάνωση μας και να έχουμε την αντίδραση που πρέπει, είμαστε μια ομάδα που σκοράρει από τον περασμένο Νοέμβριο σε κάθε παιχνίδι της».

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή