Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Λόπες για Ολιβέιρα: Εγώ τον έκανα παίκτη, μου μίλησε και άρχισε να βάζει γκολ

Λόπες για Ολιβέιρα: Εγώ τον έκανα παίκτη, μου μίλησε και άρχισε να βάζει γκολ

Το πορτογαλικό δίκτυο Canal 11 έδωσε στη δημοσιότητα απόσπασμα της συνέντευξης με τους Πορτογάλους της Ένωσης.

Το συνεργείο του Canal 11 είχε ταξιδέψει στην Αθήνα και πήγε στις εγκαταστάσεις της ΑΕΚ στα Σπάτα για συνέντευξη στους Αντρέ Σιμόες, Έλντερ Λόπες, Νέλσον Ολιβέιρα και Παουλίνιο, πριν ξεσπάσει η πανδημία του κορονοϊού.

Αυτή η συνέντευξη, λοιπόν, θα προβληθεί στην Πορτογαλία τις επόμενες μέρες, αλλά ήδη δόθηκε στη δημοσιότητα ένα απόσπασμα της και αυτός που κλέβει τις εντυπώσεις είναι ο Λόπες.

Αρχικά, με την πλάκα που κάνει στον Ολιβέιρα, για τον οποίο λέει: «Ο Νέλσον; Μπορώ να πω ότι εγώ τον έκανα παίκτη, ξεκάθαρα. Ένα πολύ μικρό και ντροπαλό αγόρι ήρθε εδώ και δεν μίλαγε σε κανέναν. Πήγα και του είπα: «Τι γίνεται; Είσαι Πορτογάλος και δεν μας μιλάς…». Από τότε που άρχισε να μιλάει και να προπονείται μαζί μου, ξεκίνησε να σκοράρει. Αυτή είναι η πραγματικότητα».

Και εν συνεχεία, με τις απορίες του για το γεγονός ότι δεν έπαιξε ποτέ σε μία από τις μεγάλες ομάδες της Πορτογαλίας ή στην εθνική ομάδα της χώρας του.

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έπαιξα ποτέ σε έναν από τους μεγάλους της Πορτογαλίας. Πραγματικά με αυτό που βλέπω… Τώρα όμως που το Canal 11 δείχνει αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος, μπορώ να παίξω σε διαφορετικές θέσεις… Ε, Βιέιρα (σ.σ. πρόεδρος της Μπενφίκα); Ξέχασα επίσης να πω στον Φερνάντο Σάντος να με καλέσει. Δεν απαντάς στα e-mail μου», είπε ο ιδιαίτερα ορεξάτος Λόπες.




Πηγή