Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οργισμένοι χιλιάδες οπαδοί έκαναν πορεία κατά της διοίκησης πριν το ντέρμπι με Λίβερπουλ

Χιλιάδες οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συγκεντρώθηκαν έξω από το Ολντ Τράφορντ, φωνάζοντας συνθήματα κατά της διοίκησης των Γκλέιζερ, πριν την έναρξη του ντέρμπι με τη Λίβερπουλ.

Ειδικότερα, οι φόβοι για επεισόδια, οδήγησαν τους υπεύθυνους της ομάδας στην ακύρωση της συνάντησης των παικτών σε ξενοδοχείο πριν τον αγώνα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πλήθος οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο, συγκεντρώθηκαν από νωρίς σε παμπ που βρίσκεται κοντά στο «Όλντ Τράφορντ», με σκοπό να κάνουν πορεία διαμαρτυρίας κατά της οικογένειας Γκλέιζερ και της κακοδιαχείρισης που έχει γίνει στην ομάδα.

Έξω από το «Ολντ Τράφορντ», άρχισαν από νωρίς τα συνθήματα «Glazers Out», ενώ την ίδια στιγμή, βίντεο που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εμφανίζουν οπαδούς να πετάνε κουτάκια μπύρας προς ένα πούλμαν, χωρίς να έχει γίνει γνωστό εάν σε αυτό βρίσκονται οι παίκτες της Λίβερπουλ ή οπαδοί της.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Κάλεσμα για αποχώρηση και φόβος για επεισόδια

Τα έκτροπα επεκτάθηκαν στον δρόμο, όπου μερίδα του πλήθους έσπασαν τον μεταλλικό φράχτη, πριν επέμβουν οι Αρχές για να εμποδίσουν περισσότερους να περάσουν προς το γήπεδο.

Υπενθυμίζουμε πως οι οπαδοί των «κόκκινων διαβόλων» έχουν απευθύνει κάλεσμα για αποχώρηση από το Ολντ Τράφορντ, στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, ενώ πολλοί είναι αυτοί που φοβούνται ακόμη και για εκτεταμένα επεισόδια, που μπορεί να οδηγήσουν στην αναβολή του ματς.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή