Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Σεΐχης του Κατάρ κατέθεσε επίσημη πρόταση εξαγοράς, λίγο πριν λήξει η προθεσμία

Ο σεΐχης Μπιν Χαμάντ Αλ Θάνι, πρόεδρος μιας από τις τράπεζες του Κατάρ, της QIB, κατέθεσε προσφορά εξαγοράς για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Καταριανός κροίσος θέλει να επαναφέρει τους «κόκκινους διαβόλους» στις παλιές τους δόξες, δίνοντας έμφαση στους νέους ποδοσφαιριστές και τις υποδομές, σύμφωνα με το Sky Sports.

Δεν θα έχει κανένα χρέος και όλα τα κέρδη θα επανεπενδύονται στην κοινότητα μέσω του Ιδρύματος 92.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Raine Group, η οποία οργανώνει την πιθανή πώληση για λογαριασμό της οικογένειας Glazer, ζήτησε οι αρχικές προσφορές να υποβληθούν μέχρι τις 12 το βράδυ ώρα Ελλάδος, την Παρασκευή.

Η ενημέρωση που δημοσιοποίησε το Sky Sports για την προσφορά του σεΐχη:

«Ο σεΐχης Jassim Bin Hamad Al Thani επιβεβαίωσε σήμερα την υποβολή προσφοράς για το 100% της Manchester United Football Club.

»Η προσφορά σχεδιάζει να επαναφέρει τον σύλλογο στην παλιά του αίγλη τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου και – πάνω απ’ όλα – θα επιδιώξει να θέσει τους φιλάθλους στο επίκεντρο του Manchester United Football Club για άλλη μια φορά.

»Η προσφορά θα είναι εντελώς χωρίς χρέη μέσω του Ιδρύματος Nine Two Foundation του Σεΐχη Τζασίμ, το οποίο θα επιδιώξει να επενδύσει στις ποδοσφαιρικές ομάδες, στο προπονητικό κέντρο, στο γήπεδο και στις ευρύτερες υποδομές, στην εμπειρία των φιλάθλων και στις κοινότητες που υποστηρίζει ο σύλλογος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

»Το όραμα της προσφοράς είναι η ποδοσφαιρική ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να φημίζεται για την ποδοσφαιρική αριστεία και να θεωρείται η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική ομάδα στον κόσμο.

»Περισσότερες λεπτομέρειες για την προσφορά θα ανακοινωθούν, όταν είναι απαραίτητο, εάν και εφόσον εξελιχθεί η διαδικασία υποβολής προσφορών».


Πηγή