Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Σειρήνες» για Ράσφορντ -Τον θέλει σαν «τρελός» ο πρόεδρος της Παρί

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να επεκτείνει έως το 2025 το συμβόλαιο του Μάρκους Ράσφορντ, που λήγει το προσεχές καλοκαίρι, έχοντας μεγάλο «εμπόδιο» την Παρί.

Το έντονο ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν για τον Άγγλο επιθετικό, επιβεβαιώθηκε δια στόματος του ιδιοκτήτη της Νασέρ Αλ Κελαϊφί, σε δηλώσεις του στο «Sky Sports».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ο Ράσφορντ είναι φανταστικός ποδοσφαιριστής. Κάθε ομάδα θα ήθελε να τον πάρει, πόσο μάλλον ως ελεύθερο. Έχουμε μιλήσει και στο παρελθόν μαζί του, αλλά η στιγμή δεν ήταν η σωστή και δεν πήγε όπως θα θέλαμε. Ποιος ξέρει, μπορεί να ξαναμιλήσουμε για το καλοκαίρι», ανέφερε αρχικά το «αφεντικό» της Παρί.

«Δεν πρόκειται να έρθουμε σε επαφή μαζί του ακόμα, ας τον αφήσουμε να συγκεντρωθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Τον Ιανουάριο βλέπουμε, αν ενδιαφερόμαστε μπορούμε να του μιλήσουμε. Έρχεται από ένα πολύ δυνατό εξάμηνο για εκείνον. Έχει κάνει πολλά και εκτός γηπέδου και είναι ένα απίστευτο ταλέντο που θα συνεχίσει να βελτιώνεται. Τον απολαμβάνω με τη φανέλα της Αγγλίας στο Μουντιάλ», πρόσθεσε.


Πηγή