Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Μάρτινς: Δείξαμε την αληθινή μας ταυτότητα, θα παλεύουμε μέχρι τέλους

Ικανοποιημένος από την αντίδραση των ποδοσφαιριστών του έμεινε ο Μαρτίνς με την ανατροπή στο Περιστέρι και τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα παλέψει μέχρι τέλους.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094805172-0’); });

«Ήταν ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό. Δείξαμε την αληθινή μας ταυτότητα. Θα παλεύουμε μέχρι την τελευταία στιγμή, πάντα με την ψυχή μας. Θέλουμε να είμαστε πάντα πρωταγωνιστές και να ξεπερνάμε κάθε εμπόδιο. Σήμερα νικήσαμε γιατί βάλαμε όλες τις δυνάμεις. Θέλουμε να είμαστε το καλό παράδειγμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να ανεβάζουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αξίζαμε τη νίκη. Νικήσαμε μια ομάδα που δεν έχει χάσει. Παίξαμε με κουράγιο και πήραμε τη νίκη».

Για το πρόβλημα στο γκολ: «Ναι, είναι αλήθεια. Έχουμε χαμηλά ποσοστά επιτυχίας στα γκολ. Αυτό μας έχει κοστίσει. Τα γκολ που έχουμε βάλει είναι πολύ λίγα. Αλλά δεν ανησυχώ, γιατί δημιουργούμε, παίζουμε επιθετικά και αυτό το βλέπουμε σε όλα τα παιχνίδια. Ο Φορτούνης ήταν μια επιλογή, αλλά και στο πρώτο που δεν έπαιζε κάναμε ευκαιρίες και είχαμε υψηλό επίπεδο ποιότητας σε όλο το ματς».

Για το πόσο σημαντική είναι αυτή η νίκη για τη συνέχεια: «Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι και παίξαμε πολύ καλά σε μια πάρα πολύ δύσκολη έδρα. Παίξαμε με δύναμη. Νομίζω ότι με τον Άρη είχαμε παίξει καλύτερα ειδικά στο πρώτο μισάωρο. Αργήσαμε να βγούμε γιατί η ομάδα ήταν εκνευρισμένη, με κακή ψυχολογία και θέλαμε να μετατρέψουμε τα αρνητικά σε θετικά. Θέλαμε την ένταση να τη γυρίσουμε σε κάτι θετικό».

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή