Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Μάτιτς: Αν δεν το πιστεύαμε δεν θα ήμασταν εδώ

Μάτιτς: Αν δεν το πιστεύαμε δεν θα ήμασταν εδώ

Αισιόδοξος για τις μάχες με τον Άγιαξ εμφανίστηκε ο μέσος του ΑΠΟΕΛ Ούρος Μάτιτς.

Ο Μάτιτς μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου για τον σημερινό πρώτο αγώνα του ΑΠΟΕΛ με τον Άγιαξ για την φάση των πλέι οφ του Champions League ανέφερε τα εξής:

«Έχω αρκετή εμπειρία από την Ολλανδία, τώρα στην Ευρώπη είναι διαφορετικά. Είμαστε επαγγελματίες, προετοιμαζόμαστε σε κάθε αγώνα. Θέλουμε πάντα να είμαστε πετυχημένοι και να προχωρήσουμε όσο περισσότερο γίνεται».

Για το αν έχει φίλους στην Ολλανδία για να τον δουν: «Έχω φίλους ναι και θα έρθουν να με δουν και στην Ολλανδία».

Για το αν πιστεύει πως μπορούν να φέρουν θετικό αποτέλεσμα: «Φυσικά και μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό. Είναι σημαντικός αγώνας. Αν δεν το πιστεύαμε δεν θα ήμασταν εδώ. Το ποδόσφαιρο είναι για τους μεγάλους αγώνες και για αυτό έχουμε προετοιμαστεί».

Για το αν άλλαξε ο Άγιαξ και πως τον περιμένει: «Το γνωρίζουμε πως ο Άγιαξ είναι μια τεχνική ομάδα και του αρέσει να πιέζει. Έχει χάσει αρκετούς παίκτες από τις μεταγραφές όμως οι παίκτες που έχουν μπορούν να ανταποκριθούν».

Για το αν πιστεύουν στην πρόκριση: «Φυσικά και το πιστεύω. Είμαστε 11 εναντίον 11. Υπάρχει μεγάλο κίνητρο. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι ένα όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή από μικρή ηλικία».

Για το αν είναι πλεονέκτημα που παίζουν εντός έδρας: «Έχουμε ένθερμους υποστηρικτές και ελπίζουμε να μας βοηθήσουν αύριο».

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή