Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024

Μέσι: Έχω θυμό για το πέναλτι που έχασα αλλά η ομάδα βγήκε πιο δυνατή

Ο Λιονέλ Μέσι εξέφρασε την οργή του μετά τη νίκη – πρόκριση της Αργεντινής κόντρα στην Πολωνία για το Μουντιάλ, για το πέναλτι που έχασε ενώ στάθηκε και στην αντίδραση που έβγαλε η ομάδα του.

Η Αργεντινή έκανε εξαιρετικό ματς κόντρα στην Πολωνία, νίκησε με 2-0 και ο φανταστικός Σέζνι κράτησε το σκορ σε «αξιοπρεπή» επίπεδα. Ο αρχηγός της Αλμπισελέστε, Λιονέλ Μέσι, παραχώρησε δηλώσεις μετά το ματς, τονίζοντας: «Έχω θυμό για το πέναλτι που έχασα, αλλά η ομάδα βγήκε πιο δυνατή μετά το λάθος μου. Ξέραμε ότι από τη στιγμή που θα βάζαμε το πρώτο γκολ, το παιχνίδι θα άλλαζε».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο αρχηγός της Αργεντινής συνέχισε: «Το προηγούμενο παιχνίδι μας έδωσε πολλή ηρεμία και βγήκαμε στο γήπεδο νομίζοντας ότι έπρεπε να κερδίσουμε. Ο αγώνας με την Αυστραλία θα είναι πολύ δύσκολος. Όλοι κερδίζουν όλους. Πρέπει να προετοιμάσουμε το παιχνίδι με τον καλύτερο τρόπο όπως κάνουμε πάντα».

Τέλος, ο αστέρας της Παρί πρόσθεσε: «Πρέπει να είμαστε ήρεμοι και να πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Τώρα ξεκινά ένα άλλο Παγκόσμιο Κύπελλο και ελπίζουμε ότι μπορούμε να συνεχίσουμε να διατηρήσουμε αυτό που κάναμε σήμερα».


Πηγή