Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Μέσι: Την Παρασκευή πιθανότατα το ντεμπούτο με την Ίντερ Μαϊάμι -«Είναι σε θέση να παίξει» λέει ο Μαρτίνο

Όλα φαίνεται να είναι έτοιμα για το πολυσυζητημένο ντεμπούτο του Λιονέλ Μέσι στο MLS με τα χρώματα της Ίντερ Μαϊάμι.

Ο Λιονέλ Μέσι ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στο MLS με την Ίντερ Μαϊάμι το βράδυ της Παρασκευής, ωστόσο οι οπαδοί ίσως χρειαστεί να περιμένουν λίγο στο ματς για να δουν αγωνιζόμενο τον Αργεντινό σούπερ σταρ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μέσι: Έτοιμος και αυτός και ο Μπούσκετς λέει ο Τάτα Μαρτίνο

Ο προπονητής της ομάδας του Μαϊάμι, Τάτα Μαρτίνο, τόνισε πως τόσο ο Μέσι όσο ο Σέρχιο Μπουσκέτς είναι έτοιμοι να αγωνιστούν, αλλά δεν έχει αποφασίσει ακόμη εάν θα ξεκινήσουν στο βασικό σχήμα ή έρθουν από τον πάγκο εναντίον της Κρουζ Αζούλ στο πρώτο παιχνίδι του ενοποιημένου Κυπέλλου ΗΠΑ και Μεξικού.

«Από ό,τι έχω δει μέχρι τώρα, είναι σε θέση να παίξουν και είναι πιθανό την Παρασκευή να είναι εκεί», τόνισε ο Μαρτίνο σε αθλητικό συμπληρώνοντας πως: «Είτε θα ξεκινήσουν βασικοί, είτε θα μπουν στο ημίχρονο. Θα πρέπει να πάρουμε αυτή την απόφαση αύριο, αλλά όπως το βλέπω, ο Λέο όπως και ο Μπούσι μπορούν να παίξουν» τόνισε ο προπονητής της Ίντερ Μαϊάμι.

Τα εισιτήρια για το παιχνίδι κοστίζουν μεταξύ 275 και 110.000 δολαρίων σύμφωνα με την ιστοσελίδα πώλησης εισιτηρίων Vivid Seats.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή