Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Μίλαν και Νάπολι ήρθαν ισόπαλες και έχασαν και οι δύο

Η Νάπολι με διπλό θα είχε ελπίδες για απώλεια της Γιούβε στην Λάτσιο για να μειώσει και η Μίλαν με δικό της τρίποντο θα… κοιμόταν για ακόμα μια αγωνιστική στις θέσεις Champions League. Δύσκολα θα συμβούν και τα δύο μετά το μεταξύ τους 0-0 στο Μιλάνο, σε ένα ματς στο οποίο οι Partenopei είχαν περισσότερες φάσεις αλλά οι Rossoneri έναν απίστευτα σταθερό Ντοναρούμα. Ντεμπούτο έκανε το νέο απόκτημα των 7 φορές πρωταθλητών Ευρώπης, Κρίστοφ Πιόντεκ.

Δυνατά ξεκίνησε το ματς με τον Ντοναρούμα να βγάζει το βολέ του Καγιεχόν στο 6′ και την Μίλαν να απαντά με το αριστερό του Κουτρόνε μόλις έξω στο 10′. Η συνέχεια δεν είχε καμία σχέση καθώς αυτές οι δύο παρέμειναν ως οι καλύτερες φάσεις του πρώτου μέρους, με την Νάπολι να είναι πάντα ένα κλικ πιο μπροστά.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094805172-0’); });

Στην επανάληψη και το 47′ η μπάλα βρέθηκε στα πόδια του Κεσί αλλά καθυστέρησε και ο Μαλκί έβαλε κόντρα και η Νάπολι στη συνέχεια έψαξε το γκολ και δοκίμασε μια σειρά από σουτ που κανένα όμως δεν έμελλε να νικήσει τον 19χρονο keeper της Μίλαν. Ο Ντοναρούμα σταμάτησε στο 64′ τον Μίλικ σταθερά, έκανε το ίδιο στο 67′ σε σουτ του Ζιενλίνσκι, με τον τελευταίο [είχε βάλει δύο στο ματς του πρώτου γύρου] να πιάνει σουτ από παντού αλλά μάταια. Στο 79′ ο Πιόντεκ, που πέρασε στο 70′ αλλαγή, πήρε την κεφαλιά αλλά ο Οσπίνα απέκρουσε το γυριστό του Μουσάκιο και στο 87′ ο Ντοναρούμα έβαλε ένα τελευταίο «όχι» στον Ζιενλίνσκι με το 0-0 μην αλλάζει ποτέ.

Μίλαν (Τζενάρο Γκατούζο): Ντοναρούμα, Καλάμπρια, Μουσάκιο, Ρομανιόλι, Ροδρίγες, Μπακαγιόκο, Κεσί, Πακετά (69′ Μπορίνι), Τσαλχάνογλου (90′ Λασάλτ), Σούσο, Κουτρόνε (71′ Πιόντεκ).

Νάπολι (Κάρλο Αντσελότι): Οσπίνα, Μαλκί, Αλμπιόλ, Κουλιμπαλί, Μάριο Ρουί (72′ Γκουλάμ), Ζιενλίνσκι, Φαμπιάν Ρουίθ, Καγιεχόν, Ινσίνιε (88′ Ουνά), Μέρτενς (80′ Βέρντι), Μίλικ.

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή