Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Μαρσέλο: Το ποδόσφαιρο μερικές φορές είναι άδικο

Εμφανώς απογοητευμένος από τον αποκλεισμό, ο Μαρσέλο κλήθηκε να μιλήσει για την ήττα από το Βέλγιο, τονίζοντας πως το ποδόσφαιρο δεν είναι πάντα δίκαιο…

Άδικο θεωρεί τον αποκλεισμό της Βραζιλίας από τα ημιτελικά του Μουντιάλ ο Μαρσέλο. Ο Βραζιλιάνος μπακ, εμφανώς απογοητευμένος από την ήττα και τον αποκλεισμό από το Βέλγιο, τόνισε: «Δεν ήρθε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Το ποδόσφαιρο μερικές φορές είναι άδικο. Μερικές φορές είναι υπέρ μας, άλλες φορές εναντίον μας όπως σήμερα».

Στη συνέχεια μίλησε για το δέσιμο της ομάδας: «Δημιουργήσαμε εδώ μια οικογένεια. Όλοι αγωνιζόμασταν σαν ένα, ακόμη και εκείνοι που δεν έπαιζαν μας στήριζαν από τον πάγκο. Θέλαμε τόσο πολύ να φτάσουμε στον τελικό».

Τέλος, στάθηκε στην ατυχία που είχε η Βραζιλία παρά το γεγονός πως ήταν καλύτερη: «Νομίζω πως το Βέλγιο ήταν καλύτερο στα πρώτα 15 λεπτά. Αλλά και τότε είχαμε ευκαιρίες να πετύχουμε ένα τέρμα. Ακόμα και στο πρώτο μισάωρο τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν διαφορετικά. Στο δεύτερο ημίχρονο ελέγχαμε το παιχνίδι, είχαμε πολλές ευκαιρίες τις οποίες έσωσε ο τερματοφύλακας ή η μπάλα χτύπησε σε έναν αμυντικό. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, όποιος βάζει τα περισσότερα γκολ κερδίζει».

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή