Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

Μαρτίνς: Δεν αξίζει τον κόπο να συζητάμε τα άπειρα ονόματα που θα γραφτούν

Ο Πέδρο Μαρτίνς στην συνέντευξη Τύπου εμφανίστηκε ευχαριστημένος από την απόδοση του Ολυμπιακού κόντρα στην Λαμία ενώ για τις μεταγραφές τόνισε πως αυτήν την στιγμή θα μιλά μόνο για παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς επισήμανε στην συνέντευξη Τύπου για:

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094805172-0’); });

Τον αγώνα και την αποτελεσματικότητα στην επίθεση: Καλησπέρα (σ.σ. στα ελληνικά και χαμόγελα). Όχι γιατί υπήρχαν και άλλα γκολ που έπρεπε να μπουν. Πραγματικά γενικά παίξαμε καλά όμως. Εκεί που έπρεπε να επιταχύνουμε το κάναμε και εκεί που έπρεπε να αμυνθούμε το κάναμε. Δείξαμε σίγουροι και αποτελεσματικοί. Ένα ζητούμενο που ήταν οι τρεις βαθμοί κατακτήθηκε και με ποιότητα.

Την κλήρωση της Δευτέρας και εάν την σκέφτεται: Όχι δεν την σκέφτομαι γιατί έχουμε το Κύπελλο. Δεν έχω κάποια προτίμηση. Όποια και να είναι θα την αντιμετωπίσουμε. Το Κύπελλο είναι σημαντικό γιατί θα δούμε και θα δοκιμάσουμε τα παιδιά της Ακαδημίας. Τους νέους παίκτες μας.

Τις δηλώσεις του κ. Μαρινάκη μετά την Μίλαν, τις μεταγραφές και τον Φερέιρα: Δεν αξίζει τον κόπο να συζητάμε τα άπειρα ονόματα που θα γραφτούν. Εγώ ασχολούμαι με παίκτες που έχουμε. Θα μπορούσα να πω για τον Μασούρα που θα έρθει σε εμάς. Αυτήν την στιγμή μιλάμε για τους παίκτες που έχουμε.

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή