Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Μαρτίνς: Να αλλάξουμε την κατάσταση

Ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε το… στίγμα του για το ματς με τη Ντουντελάνζ στο Λουξεμβούργο. Τι υπογράμμισε για τον Ολυμπιακό και τους στόχους του αυτήν την περίοδο και γιατί δήλωσε περήφανος.

Ο Μαρτίνς αναφερόμενος στον Ολυμπιακό σχολίασε ενόψει του ματς της Πέμπτης με τη Ντουντελάνζ πως «θέλουμε να επανέλθουμε και να δείξουμε πως είμαστε αποφασισμένοι να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση και να καταλάβουμε ποιον σύλλογο αντιπροσωπεύουμε».

Ο Πορτογάλος επισήμανε ακόμα πως «πάντα στο μυαλό μας είναι η νίκη και ποτέ δεν στεκόμαστε σε ένα παιχνίδι του παρελθόντος, παρά μόνο κοιτάμε μπροστά». Ο Ίβηρας τεχνικός εμφανίστηκε περήφανος για τον σύλλογό του λέγοντας ότι «αυτή η ομάδα από την αρχή της χρονιάς έχει δουλέψει πάρα πολύ, έχει πολύ καλούς παίκτες και έχουν δεσμευτεί να πάρουν τίτλους. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου και είναι η καλύτερη που είχα ποτέ».

Σχετικά με τον όμιλο ο κόουτς των Πειραιωτών είπε: «Μπορεί η Μίλαν και η Μπέτις να είναι θεωρητικά οι πιο δυνατές ομάδες του ομίλου, αλλά η Ντούντελανζ έχει δείξει πως είναι μία επικίνδυνη ομάδα και δεν υποτιμούμε κανέναν». Όσον αφορά στα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα είπε ακόμα: «Δεν ψάχνω για δικαιολογίες. Είμαστε μία καινούρια ομάδα με νέα πρόσωπα, αλλά δουλεύουμε σκληρά από την πρώτη μέρα, με αφοσίωση, δείχνοντας πως μπορούμε να παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο».

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή