Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Ματιές της Νιούκαστλ σε βασικούς του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ

Σκάουτερ της Νιούκαστλ βρέθηκε την Κυριακή στις κερκίδες του ΟΑΚΑ και παρακολούθησε την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ με τα μάτια στραμμένα στους τρεις νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Η Νιουκάστλ ήταν μια από τις πολλές ομάδες που βρέθηκαν, μέσω εκπροσώπων, την περασμένη Κυριακή στις εξέδρες του ΟΑΚΑ και παρακολούθησαν την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα από την Αγγλία ο εκπρόσωπος των «Magpies» είχε στραμμένη την προσοχή του πάνω στον Λέο Ζαμπά του ΠΑΟΚ και σε δύο ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, τον Γιάννη Μπουζούκη και τον Αναστάσιο Χατζηγιοβάννη.

Σ’ ότι αφορά την περίπτωση του Βραζιλιάνου επιθετικού του «Δικεφάλου» δεν ήταν η πρώτη φορά που άνθρωπος της Νιουκάστλ τον παρακολουθεί, «εντυπωσίασε και στα δύο παιχνίδια με την Τσέλσι» αναφέρουν χαρακτηριστικά, με την ομάδα από τον αγγλικό βορρά να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να καταθέσει πρόταση το καλοκαίρι για την απόκτηση του από τον ΠΑΟΚ.

Νωρίτερα, σήμερα το μεσημέρι ο εκπρόσωπος του Λέο Ζαμπά, σε δηλώσεις του υποστήριξε ότι στο μυαλό του νεαρού Βραζιλιάνου δεν είναι η μεταγραφή από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Στο συμβόλαιο του Ζαμπά με τον ΠΑΟΚ υπάρχει ρήτρα 20.000.000 ευρώ από την στιγμή που αποκτήθηκε από την Αχμάτ Γκρόζνι.

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή