Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Ματς με σημαντικό διακύβευμα για τον Ολυμπιακό

Ένα εξαιρετικό ματς αναμένεται απόψε στο ΣΕΦ. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Εφές και το ενδιαφέρον χτυπάει… κόκκινο (18:45, Novasports 1). Οι δυο ομάδες βρίσκονται πολύ κοντά στη βαθμολογία και αν συνεχίσουν όπως έχουν ξεκινήσει, θα παλέψουν μέχρι το τέλος με κοινούς στόχους.

H ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ θέλει να αφήσει πίσω του για τα καλά την ήττα από τη Ζαλγκίρις και να κερδίσει ψυχολογία και βαθμολογική ανάταση κόντρα στους ανεβασμένους Τούρκους. Απόντες, μετά από πολύ καιρό δεν υπάρχουν και άπαντες είναι ετοιμοπόλεμοι για ακόμα μια ευρωπαϊκή «μάχη».

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094805172-0’); });

Ο κόσμος έχει μπει για τα καλά στο παιχνίδι και τα εισιτήρια για το ματς φεύγουν με εξαιρετικό ρυθμό, αφού ο συνδυασμός με το ποδοσφαιρικό παιχνίδι κόντρα στη Μίλαν ευνοεί και τον κόσμο που θα παρακολουθήσει δύο σπουδαία ματς σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Το σύνολο του Εργκίν Αταμάν, από την πλευρά του, μπορεί να προέρχεται από την ήττα κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, έχει πάντως φέτος αποδείξει ότι είναι μια εξαιρετική ομάδα, που δείχνει να έχει ξεπεράσει τα προβλήματα του παρελθόντος και να παλεύει σύμφωνα με την αξία της για το τελικό της πλασάρισμα.

Οι δυο ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά, έχουν πλούσιο παρελθόν και το παιχνίδι έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή