Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Μεξικό: Απίθανο γκολ από τερματοφύλακα -Έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με βολέ από την περιοχή του [βίντεο]

Ένα απίθανο γκολ από τερματοφύλακα σημειώθηκε στο Μεξικό, με την μπάλα να διανύει σχεδόν όλο το μήκος του γηπέδου για να καταλήξει στα αντίπαλα δίχτυα.

Πρωταγωνιστής ήταν ο γκολκίπερ της Μορέλια, Σαντιάγο Νόε Ραμίρες, ο οποίος σκόραρε από την περιοχή με εκπληκτικό βολέ κόντρα στη Σελάγια. Ο αγώνας έγινε στο πλαίσιο των πλέι οφ της Β’ κατηγορίας του μεξικανικού πρωταθλήματος (Liga de Expansión MX).

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ήταν η δεύτερη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων. Η πρώτη, στην έδρα της Μορέλια είχε λήξει 1-1. Ωστόσο, ο επαναληπτικός αποδείχθηκε υπόθεση των φιλοξενούμενων, που είχαν καταφέρει να γυρίσουν την εναντίον τους κατάσταση.

Με το σκορ στο 1-2, ο τερματοφύλακας της Σελάγια βγήκε μπροστά σε ένα κόρνερ, μήπως και καταφέρει η ομάδα του να ισοφαρίσει. Ωστόσο, η εκτέλεση δεν ήταν καλή και κατέληξε εύκολα στα χέρια του Ραμίρες. Εκείνος, βλέποντας ότι η αντίπαλη εστία είναι κενή, έκανε μερικά βήματα, έκανε βολέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής του και βρήκε στόχο στα αντίπαλα δίχτυα.

Με το απίθανο αυτό γκολ στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, επισφράγισε τον θρίαμβο της ομάδας του, που επικράτησε με συνολικό σκορ 4-2. Παράλληλα, εκείνος πέτυχε κάτι που θα έχει να διηγείται στα εγγόνια του, ενώ υπάρχει και το ανάλογο οπτικοακουστικό υλικό που θα αποδεικνύει ότι λέει την αλήθεια.


Πηγή