Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Με δάκρυα αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ ο Φερέιρα

Με δάκρυα αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ ο Φερέιρα

Λίγο πριν από τις 15:00 έφτασε στην Ελλάδα η αποστολή του ΠΑΟΚ από την Ισπανία και μαζί της ταξίδεψε κι ο Αμπέλ Φερέιρα που στην αναμέτρηση με τη Γρανάδα (0-0) κάθισε για τελευταία φορά στον «ασπρόμαυρο» πάγκο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε αποχαιρετήσει τους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια του Estadio de los Carmenes και στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η αποστολή του «Δικεφάλου», αλλά το επανέλαβε και στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου στο Άκτιο, με εμφανή τα σημάδια της συγκίνησης στο πρόσωπο του.

Ο Φερέιρα μαζί με τους συνεργάτες του αναχώρησαν οδικώς για τη Θεσσαλονίκη. Από εκεί θα μεταβούν στην Πορτογαλία και σε λίγες μέρες αναμένεται να βρεθεί στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας για να ολοκληρώσει την προφορική συμφωνία με την Παλμέιρας.

Η αποστολή του «Δικεφάλου» θα προπονηθεί στο Αγρίνιο μάλιστα η σημερινή προπόνηση θα γίνει υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Γκαρσία.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός θα παρουσιαστεί στους ποδοσφαιριστές από τον αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ, Χρυσόστομο Γκαγκάτση, ενώ στη συνέχεια θα πιάσει δουλειά μαζί με τους συνεργάτες του, που ταξίδεψαν την Παρασκευή (30/10) από τη Θεσσαλονίκη για την πόλη του Αγρινίου ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό το απόγευμα της Κυριακής (1/11).

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή