Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Με πατημένο γκάζι για την ολοκλήρωση των κιτρινόμαυρων μεταγραφών

Από την ημέρα που επέστρεψαν οι πρωταθλητές από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και το Κίελτσε της Πολωνίας, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει εστιάσει και καταφέρει να… πατηθεί γκάζι στο θέμα της ενίσχυσης της ομάδας. Κι αυτό διότι οι Νίκος Λυμπερόπουλος και Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς είχαν κάνει σημαντική πρόοδο σε όλα τα θέματα και απλά έπρεπε να υπάρξει (και) το «πράσινο φως» από τον Έλληνα τεχνικό.

Για τον λόγο αυτό άλλωστε οι τρεις παραπάνω άνδρες συναντήθηκαν χθες και σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ προκειμένου να μην υπάρχουν απορίες και να γνωρίζουν όλοι πως τρέχει ο αγωνιστικός σχεδιασμός και κάθε μια από τις μεταγραφικές υποθέσεις ξεχωριστά. Όπως έγινε γνωστό στην υπόθεση Μπογέ η Ένωση βρίσκεται στη διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων για να ολοκληρωθεί το deal.

Σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας βρίσκεται το club των πρωταθλητών με την Ρόμα για την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Πόνσε, όπως και με την Μπράγκα για τον Άλεφ. Όλες οι τελευταίες εξελίξεις συνηγορούν στο ότι το μόνο που απασχολεί είναι το πότε θα βρίσκονται Αθήνα οι τρεις ποδοσφαιριστές (σ.σ.: Μπογέ, Πόνσε και Άλεφ) προκειμένου να τεθούν στη διάθεση του Έλληνα προπονητή και να είναι διαθέσιμοι -κυρίως- από την πρώτη αναμέτρηση για την προκριματική φάση του Champions League…

Από τις συγκεκριμένες επαφές μεταξύ των υπευθύνων του αγωνιστικού σχεδιασμού της πρωταθλήτριας προέκυψε και πως δεν τίθεται θέμα Λουντ. Όπως και για τον Γιάγιαλο… Ειδικότερα, επαναλαμβάνουμε, τούτη τη χρονική περίοδο και μάλλον έως και τις πρώτες αναμετρήσεις των προκριματικών (αν και τίποτα δεν αποκλείεις ποτέ έως τις 07 με 08 Αυγούστου).

Ωστόσο υπενθυμίζουμε -σύμφωνα με το ρεπορτάζ- Ουζουνίδης, «Λύμπε» και Ματιάσεβιτς εστιάζουν στην οριστικοποίηση των deal με τις Ρόμα, Τορίνο και Μπράγκα για τους ποδοσφαιριστές που είναι… μια ανάσα από την άφιξή τους στην Αθήνα και έπειτα ίσως υπάρξει οποιαδήποτε νέα κινητοποίηση για οπουδήποτε διαπιστωθεί από τον Μαρίνο Ουζουνίδη ότι απαιτείται η προσθήκη ποδοσφαιριστή!

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή