Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Με το δεξί και ανατροπή ο Άρης, 3-1 τη Λαμία

Με το δεξί και ανατροπή ο Άρης, 3-1 τη Λαμία

Η Λαμία ήταν μπροστά στο σκορ ως το 72′, στην πρεμιέρα της Super League 1, αλλά ο Άρης με τρία γκολ σε 16 λεπτά πήρε τη νίκη.

Η μεγάλη ευκαιρία της Λαμίας στο 7′, όταν ο Βιγιάλμπα πήρε την κάθετη αλλά πλάσαρε άουτ, ήταν τελικά προειδοποίηση για το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι θα ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο. Διάστημα στο οποίο πλησίασαν ξανά στο γκολ στο 13′ με τον Βασιλόγιαννη, ήλεγξαν τον ρυθμό, προβληματίστηκαν μόνο στο 29′ απο την προσπάθεια του Γκανέα που τελικά δεν σούταρε καλά και σκόραραν στο 38’…

Η ανατροπή του Βασιλόγιαννη από τον Κουέστα έφερε το πέναλτι και ο Ρόμανιτς ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 0-1, γράφοντας το πρώτο γκολ του φετινού πρωταθλήματος και δίνοντας το προβάδισμα στη Λαμία. Προβάδισμα που οι φιλοξενούμενοι, χωρίς να δυσκολεύονται ιδιαίτερα, διατηρούσαν ως το 72′, όταν ο Λόπεθ με κεφαλιά, μετά το φάουλ του Φετφατζίδη, ισοφάρισε (1-1).

Και πάνω στον ενθουσιασμό του, ο Άρης πίεσε για το δεύτερο γκολ και το βρήκε στο 78′ με το πέναλτι του Μπρούνο Γκάμα μετά το μαρκάρισμα του Βιγιάλμπα στον Μπερτόλιο (2-1). Οι κίτρινοι είχαν πλέον είχαν το προβάδισμα και μπορεί να μην είχαν το τρίτο γκολ στο 81′ αφού ο Φετφατζίδης έχασε μεγάλη ευκαιρία, αλλά το είχαν στο 88′ με τον Μπερτόλιο στην αντεπίθεση (3-1), παίρνοντας το πρώτο τρίποντο της σεζόν.

Άρης: Κουέστα, Σάκιτς (52′ Λόπεθ), Ντάτκοβιτς, Ροζ, Γκανέα, Τζέγκο, Ματίγια (53′ Μπαγκαλιάνης), Σάσα, Φετφατζίδης (90′ Μάνος), Γκάμα, Μαντσίνι (71′ Μπερτόλιο).

Λαμία: Επασί, Σκόνδρας, Αντέτζο (91′ Νικολόπουλος), Βύντρα, Σαραμαντάς, Νιάσε, Μπεχαράνο, Βιγιάλμπα, Βασιλόγιαννης (81′ Μπιανκόνι), Ρόμανιτς, Καραμάνος.


Πηγή