Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Μοντέλα έδειξαν το στήθος τους σε αγώνα μπέιζμπολ και τιμωρήθηκαν

Μοντέλα έδειξαν το στήθος τους σε αγώνα μπέιζμπολ και τιμωρήθηκαν

Δύο μοντέλα, η Lauren Summer και η Julia Rose αποφάσισαν να σηκώσουν τις μπλούζες τους και να δείξουν το στήθος τους σε παίκτη, στον αγώνα μπέιζμπολ για το World Series των Washington Nationals με τους Houston Astros.

Το στιγμιότυπο τσάκωσε η κάμερα του Fox που μετέδιδε το παιχνίδι.

Το πρωί της Δευτέρας εκπρόσωπος της MLB έστειλε επιστολή στα δύο μοντέλα ανακοινώνοντας τους ότι εφεξής τους απαγορεύεται δια παντός η είσοδος σε γήπεδα μπέιζμπολ.

«Παραβιάσατε τον κανόνα συμπεριφοράς με το να ξεγυμνωθείτε προκειμένου να προωθήσετε κάποια καμπάνια» αναφέρεται στην επιστολή, σύμφωνα με την Daily Mail.

Η Lauren Summer με ανάρτησή της στο Twitter εξήγησε ότι δεν μετανιώνει για την κίνησή της αυτή γιατί, όπως έγραψε, ήταν για την προώθηση του οργανισμού Shagmag, ο οποίος, όπως λέει συγκεντρώνει χρήματα και τα δωρίζει σε οργανώσεις κατά του καρκίνου του μαστού.

«Για να ξεκαθαρίσω τα πράγματα. Ναι γνωρίζαμε ότι θα τιμωρηθούμε, ναι η επιστολή είναι πραγματική και ναι θα το ξαναέκανα. Πιο σημαντικό είναι να κάνετε εγγραφή στο @SHAGMAG_ γιατί τα έσοδα πηγαίνουν κατευθείαν σε γυναίκες με καρκίνο του μαστού προκειμένου να καλύψουν τα ιατρικά τους έξοδα» έγραψε το πληθωρικό μοντέλο.

Δείτε φωτογραφίες της Lauren Summer

 Δείτε φωτογραφίες της Julia Rose


Πηγή