Τετάρτη , 1 Μάιος 2024

Μουντιάλ 2022-Εξαλλος ο Μέσι με τους Ολλανδούς: «Φύγε βλάκα», είπε στον Βέχορστ, επεισόδιο και με τον Φαν Χάαλ

Οπως σε κάθε αγώνα της Εθνικής Αργεντινής στο Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ έτσι και στον προημιτελικό με την Ολλανδία, ο Λιονέλ Μέσι ήταν στο επίκεντρο.

Στο χθεσινό επεισοδιακό παιχνίδι Αργεντινής-Ολλανδίας, το οποίο κρίθηκε στα πέναλτι, με την Αργεντινή να παίρνει το εισιτήριο για τα ημιτελικά, ο Λιονέλ Μέσι πρωταγωνίστησε και εντός, αλλά και έκτος του αγωνιστικού χώρου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η κόντρα μεταξύ τους είχε ξεκινήσει από νωρίς με τον Μέσι να πανηγυρίζει μπροστά από τον Φαν Χαάλ δείχνοντας τα αυτιά του στον ολλανδικό πάγκο, θέλοντας να πει στον Ολλανδο προπονητή ότι μιλάει πολύ!

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Λιονέλ Μέσι πήγε ακριβώς μπροστά από τον Λουίς Φαν Χάαλ και για μία στιγμή οι δύο άντρες είχαν ο ένας το πρόσωπο μπροστά στον άλλον.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Μέσι όμως ήταν έξαλλος και δεν σταμάτησε εκεί, αλλά τα έβαλε και μα τον ποδοσφαιριστή της εθνικής Ολλανδίας τον Βόουτ Βέχορστ. Την ώρα που έκανε δηλώσεις ο Μέσι, μετά το τέλος του παιχνιδιού, τις διέκοψε καθώς ο Βόουτ Βέχορστ κοιτούσε προς το μέρος του. Τότε ο Μέσι γύρισε και του είπε: «Τι κοιτάζεις ανόητε; Φύγε βλάκα. Τράβα εκεί, ναι».


Πηγή