Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Μουντιάλ 2022: Καθάρισε με «τεσσάρα» η Γαλλία, ήττα σοκ για Αργεντινή -Αναλυτικά η βαθμολογία και τα γκολ

Στην κορυφή του τέταρτου ομίλου βρίσκεται η Γαλλία μετά τη «τεσσάρα» επί της Αυστραλίας για την πρώτη αγωνιστική του Μουντιάλ 2022, ενώ Δανία και Τυνησία που έμειναν στο 0-0 βρίσκονται στη δεύτερη και τρίτη θέση.

Η Γαλλία, μπορεί να βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ, αλλά ξεμπέρδεψε με χαρακτηριστική άνεση απέναντι στην Αυστραλία, επικρατώντας με 4-1 δείχνοντας τον λόγο που είναι Παγκόσμια Πρωταθλήτρια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φανταστικοί οι Ζιρού και Μπαπέ που με τις ενέργειές τους υπέγραψαν το ματς και οδήγησαν τους Τρικολόρ στη νίκη. Ο άσος της Μίλαν έγραψε ιστορία, φτάνοντας στα τέρματα τον «τεράστιο» Τιερί Ανρί.

Στο άλλο παιχνίδι του τέταρτου ομίλου Δανία και Τυνησία μοιράστηκαν ευκαιρίες και βαθμό, αφού κόλλησαν στη λευκή ισοπαλία. Στο πρώτο μέρος οι μαχητικοί Αφρικανοί ήταν ανώτεροι αλλά δεν έφτασαν σε κάποιο τέρμα, κάτι που ισχύει και για την ομάδα του Χιούλμαντ που στην επανάληψη βελτιώθηκε αισθητά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

4ος Όμιλος

Αποτελέσματα

Δανία – Τυνησία 0-0

Γαλλία – Αυστραλία 4-1

Βαθμολογία

  1. Γαλλία – 6
  2. Δανία – 1
  3. Τυνησία – 1
  4. Αυστραλία – 0

2η αγωνιστική

Σάββατο 26 Νοεμβρίου

12:00 Τυνησία – Αυστραλία

18:00 Γαλλία – Δανία

Ήττα σοκ για Αργεντινή – «Μοιρασιά» για Πολωνία και Μεξικό

Μετά την ολοκλήρωση της 1ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, η Σαουδική Αραβία είναι μόνη πρώτη με τρεις βαθμούς μετά την μεγάλη νίκη της επί της Αργεντινής. «Μοιρασιά» για Πολωνία και Μεξικό.

Με μια τεράστια έκπληξη ξεκίνησε η δράση στον 3ο Όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, καθώς στο πρώτο ματς της τρίτης αγωνιστικής Τρίτης (22/11), η Σαουδική Αραβία νίκησε με 2-1 την Αργεντινή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι Αλμπισελέστε προηγήθηκαν στο πρώτο μέρος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λιονέλ Μέσι, είχαν τρία γκολ που ακυρώθηκαν μέσω VAR αλλά στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Ερβέ Ρενάρ έκανε την μεγάλη ανατροπή και έσπασε το αήττητο που έτρεχαν οι πρωταθλητές Νότιας Αμερικής τα τελευταία τρία χρόνια.

Στο έτερο ματς του ομίλου η Πολωνία και το Μεξικό «κόλλησαν» στη «λευκή» ισοπαλία (0-0) στη Ντόχα. Το ματς ήταν αμφίρροπο, οι δυο ομάδες είχαν τις στιγμές τους και η μεγαλύτερη όλων ήταν για τους Πολωνούς. Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι κέρδισε πέναλτι, ανέλαβε την εκτέλεση αλλά τον νίκησε ο φανταστικός Γκιγιέρμο Οτσόα, ο οποίος κράτησε ανέπαφη την εστία του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

3ος Όμιλος

Αποτελέσματα

Αργεντινή – Σαουδική Αραβία 1-2
Μεξικό – Πολωνία 0-0

Βαθμολογία

  1. Σαουδική Αραβία 3 (2-1)
    2. Πολωνία 1 (0-0)
    3. Μεξικό 1 (0-0)
    4. Αργεντινή 0 (1-2)

2η αγωνιστική

Σάββατο 26 Νοεμβρίου

15:00 Πολωνία – Σαουδική Αραβία
21:00 Αργεντινή – Μεξικό

3η αγωνιστική

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου

21:00 Πολωνία – Αργεντινή
21:00 Σαουδική Αραβία – Μεξικό


Πηγή