Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Μουντιάλ 2022: Ουρές κάνουν οι Μαροκινοί για ένα εισιτήριο στον ημιτελικό -Κοιμούνται έξω από τα εκδοτήρια [βίντεο]

Χιλιάδες Μαροκινοί επιθυμούν να δουν από κοντά την εθνική τους ομάδα, η οποία σήμερα θα δώσει τη μάχη για μια θέση στον τελικό του Μουντιάλ.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου στο Κατάρ έχει τις δικές τους ξεχωριστές εκπλήξεις, καθώς το Μαρόκο έχει την ευκαιρία σήμερα να κερδίσει ένα εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης αν νικήσει τη Γαλλία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο προγραμματισμένος ημιτελικός, σήμερα στις 21:00, βρίσκει χιλιάδες Μαροκινούς στις… επάλξεις για να ζήσουν την ιστορική αναμέτρηση από κοντά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ANT1, ουρές έχουν κάνει οι Μαροκινοί, στο Κατάρ έξω από το γήπεδο, για να πάρουν το χρυσό εισιτήριο του ημιτελικού.

Περίπου 45.000 Μαροκινοί θα δώσουν το «παρών» στον αποψινό ημιτελικό, όπου η εθνική ομάδα του Μαρόκου -η πρώτη αφρικανική χώρα που φτάνει σε ημιτελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου- θα αντιμετωπίσει την κάτοχο του θρυλικού τροπαίου, τη Γαλλία, η οποία είναι και το φαβορί.

Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει την Αργεντινή στον τελικό του Μουντιάλ, η οποία χθες επικράτησε έναντι της Κροατίας, με 3-0.

Το βίντεο με τους Μαροκινούς έξω από τα εκδοτήρια για τον ημιτελικό του Μουντιάλ:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή