Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Μουντιάλ 2022: Ο Σέζνι έβαλε στοίχημα με τον Μέσι ότι ο διαιτητής δεν θα έδινε το πέναλτι -Αλλά δεν θα πληρώσει

Ο Βόιτσεχ Σέζνι είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής μέχρι τώρα για την Πολωνία στο Μουντιάλ 2022, έχοντας συμβάλει καθοριστικά στην πρόκριση στους «16».

Ο τερματοφύλακας της Γιουβέντους έχει αποκρούσει δύο πέναλτι μέχρι στιγμής στο Μουντιάλ του Κατάρ, το ένα μάλιστα απέναντι στον Λιονέλ Μέσι, στο παιχνίδι που οι Πολωνοί έχασαν 2-0 από την Αργεντινή, ωστόσο προκρίθηκαν επειδή οι Μεξικανοί κέρδιζαν μόλις 2-1 την ίδια ώρα τη Σαουδική Αραβία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η νίκη του Σέζνι απέναντι στον Μέσι, πάντως, είχε και μια… ήττα του με ξεχωριστό παρασκήνιο. Όπως αποκάλυψε ο Πολωνός κίπερ, οι δυο τους στοιχημάτισαν την ώρα του αγώνα για το αν θα δοθεί πέναλτι ή όχι από τον διαιτητή, Ντάνι Μάκελι.

Ο Ολλανδός ρέφερι πήγε να δει τη φάση στο μόνιτορ, μετά από ειδοποίηση του VAR, και σε αυτό το διάστημα ο Σέζνι είπε στον Αργεντινό αστέρα πως ποντάρει 100 ευρώ ότι δεν θα δοθεί. Τελικά, δεν επιβεβαιώθηκε, αλλά νίκησε λίγο αργότερα στην εκτέλεση του «ψύλλου».

Πάντως, όπως αποκάλυψε ο Σέζνι, δεν έδωσε τα 100 ευρώ στον Μέσι, καθώς «δεν τα έχει ανάγκη».

«Έβαλα στοίχημα 100 ευρώ με τον Μέσι ότι ο διαιτητής δεν θα έδινε το πέναλτι και το έχασα. Δεν ξέρω αν επιτρέπεται αυτό σε ένα Μουντιάλ, ίσως δεχθώ τιμωρία. Έτσι κι αλλιώς, δεν πρόκειται να τον πληρώσω, γιατί δεν τον νοιάζουν τα 100 ευρώ», είπε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο δημοσιογράφος τον ρώτησε: «Δεν τα έχει ανάγκη λες, έτσι;». Με τον Πολωνό να απαντά: «Δεν νομίζω».


Πηγή