Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Μουντομπάσκετ: Κρίσιμη μάχη της Εθνικής Ελλάδας με την Τουρκία -Ενισχυμένη με παίκτες των «αιωνίων»

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ κοντράρεται σήμερα (18:00, Novasports Prime) με την Τουρκία στο κλειστό των Άνω Λιοσίων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με αρκετούς παίκτες Euroleague.

Η Εθνική μας θα έχει τους πρωτοκλασάτους παίκτες στη διάθεσή της και εκείνους της Euroleague, όπως ο Σλούκας, ο Πρίντεζης, ο Παπαγιάννης, ο Λαρεντζάκης και ο Παπανικολάου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Eλλάδα, Τουρκία, Λευκορωσία και Μεγάλη Βρετανία είναι στο 1-1 στο όμιλο και όλες θέλουν να πατήσουν κορυφή. Στις 28 Φεβρουαρίου η Εθνική θα παίξει με την Τουρκία στην Κωνσταντινούπολη.

Στη δωδεκάδα βρίσκονται ο Γιώργος Παπαγιάννης από τον Παναθηναϊκό, καθώς και τέσσερις παίκτες του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τους Κώστα Σλούκα, Κώστα Παπανικολάου, Γιώργο Πρίντεζη και Γιαννούλη Λαρεντζάκη. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Μιχάλης Λούντζης, που έχει υποστεί διάταση στον λαγονοψοΐτη αριστερά και η κατάσταση του παρακολουθείται από το ιατρικό επιτελείο.

Αναλυτικά η δωδεκάδα: Ρογκαβόπουλος, Λαρεντζάκης, Αγραβάνης, Σλούκας, Καλαϊτζάκης, Παπαγιάννης, Πρίντεζης, Παπανικολάου, Μουράτος, Μωραϊτης, Κουζέλογλου, Γόντικας.

Kαι η Τουρκία θα παραταχθεί με σημαντικά ονόματα στο παρκέ και ξεχωρίζει αυτό του Σέιν Λάρκιν, ο οποίος ταξίδεψε με ιδιωτική πτήση από την Κωνσταντινούπολη στην Αθήνα χθες βράδυ, μετά την άνετη νίκη της Εφές επί της Μακάμπι. Ωστόσο, αμφίβολος είναι ο Μελίχ Μαχμούτογλου, που επέστρεψε στην πατρίδα του επειδή γεννάει η γυναίκα του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια

Με ανακοίνωσή της η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), έκανε γνωστό πως εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το σημερινό (25/2) ματς της Εθνικής Ελλάδος, με την Τουρκία για τα προριματικά του Παγκοσμίου κυπέλλου του 2023.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει τα εξής:
«Οι περιορισμοί λόγω Covid 19 υπάρχουν, αλλά η αγάπη για την Εθνική Ομάδα δεν κρύβεται. Η Εθνική Ομάδα υποδέχεται την Τουρκία σήμερα στα Άνω Λιόσια και τα εισιτήρια της αναμέτρησης εξαντλήθηκαν!
Όσα «μαγικά χαρτάκια» βγήκαν στα εκδοτήρια ή ήταν διαθέσιμα μέσω διαδικτύου έφτασαν στα χέρια των φίλων του μπάσκετ και οι διεθνείς δεν θα παίζουν χωρίς τη βοήθεια και της εξέδρας. Ευχαριστούμε όλους εκείνους που θα βρεθούν και πάλι δίπλα στην επίσημη αγαπημένη και θα τη στηρίξουν με την παρουσία και τη φωνή τους σε έναν σημαντικό αγώνα στο δρόμο για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2023.
Φοράμε γαλανόλευκα και στηρίζουμε την Εθνική Ομάδα σήμερα».


Πηγή