Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

«Μου έκαναν bullying στον Απόλλωνα, ήθελαν να απαλλαγούν από μένα»

Πικραμένος από το πέρασμά του από την Ελλάδα και τον Απόλλωνα Σμύρνης εμφανίστηκε ο Τζάστιν Άιλερς, αναφερόμενος στις δραματικές προσπάθειες του συλλόγου να τον διώξει και στο γεγονός πως σταμάτησε να τον πληρώνει, από τη στιγμή που του ανακοίνωσε πως δεν υπολογίζεται.

Ο Γερμανός επιθετικός αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την «Ελαφρά Ταξιαρχία» καθ’ υπόδειξη του Βαλεριέν Ισμαέλ, όμως σύντομα τέθηκε εκτός κάδρου, ειδικά μετά την αποχώρηση του προπονητή.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094805172-0’); });

Πριν λίγες μέρες έμεινε ελεύθερος κι αφού εμφανίστηκε «διψασμένος» για ποδόσφαιρο, μίλησε στην ιστοσελίδα της πατρίδας του deichstube.de, μιλώντας με άσχημα λόγια για τον Απόλλωνα και την εμπειρία του.

«Με είχαν βάλει να γυμνάζομαι μόνος μου στις 07.00 και μετά ξανά αργά το απόγευμα, ξεχωριστά από την υπόλοιπη ομάδα. Ήταν bullying στο πρόσωπό μου. Τους πήρε καιρό για να με διώξουν. Με ώθησαν στη λύση του συμβολαίου, ώστε να μπορούν να πάρουν άλλον επιθετικό. Δεν πληρωνόμουν πια, ήθελαν να απαλλαγούν από μένα με κάθε τρόπο. Πλέον είμαι χαρούμενος που όλο αυτό τελείωσε», ανέφερε  χαρακτηριστικά.

Ο Άιλερς ήταν βασικός στην πρεμιέρα απέναντι στην ΑΕΛ κι έκτοτε δεν αγωνίστηκε ξανά με τα χρώματα του Απόλλωνα Σμύρνης.

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή