Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024
Μπάγερν Μονάχου-Ολυμπιακός: «Όρθιοι» στο πρώτο ημίχρονο οι Πειραιώτες (0-0)

Μπάγερν Μονάχου-Ολυμπιακός: «Όρθιοι» στο πρώτο ημίχρονο οι Πειραιώτες (0-0)

Ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο στο Μόναχο, όπου η Μπάγερν υποδέχεται τον Ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, χωρίς σκορ (0-0).

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ξεκίνησε αρκετά καλά το παιχνίδι, καθώς δεν πανικοβλήθηκε από τον ρυθμό που θέλησε να επιβάλει η γερμανική ομάδα, με τις ευκαιρίες στα πρώτα 30 λεπτά να είναι ελάχιστες. Μάλιστα, οι Πειραιώτες απείλησαν πρώτοι την εστία του Νόιερ, όταν στο 16′ ο Γκερέρο γύρισε στον Ραντζέλοβιτς εντός περιοχής των Βαυαρών, εκείνος σούταρε, αλλά δεν κατάφερε να βρει στόχο.

Στο 21′ η γερμανική ομάδα είχε μια μεγάλη στιγμή, όταν το γύρισμα του Κομάν η μπάλα βρήκε και το οριζόντιο δοκάρι του Σα, για να απομακρυνθεί μακριά από το τέρμα του. Ωστόσο, μετά το μισάωρο οι Βαυαροί ανέβασαν την πίεσή τους, με δύο μεγάλες στιγμές να καταγράφονται στο ενεργητικό τους, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» γλίτωσαν την παραβίαση της εστίας τους χάρη στον Πορτογάλο πορτιέρε τους.

Αρχικά, στο 34ο λεπτό, έπειτα από εξαιρετική ενέργεια του Κομάν, που απέφυγε τρεις αντιπάλους του, ο Σα έβγαλε με ωραίο τρόπο σε κόρνερ. Ένα λεπτό αργότερα, σε σουτ του Μίλερ με δεύτερη προσπάθεια, ο Πορτογάλος είπε ξανά «όχι» και κράτησε το μηδέν στην εστία του.

Στο 45′ η ελληνική ομάδα στάθηκε και τυχερή, καθώς σε κεφαλιά του Παβάρ η μπάλα κάπου φάνηκε να κοντράρει και να πηγαίνει στο δοκάρι της εστίας του Σα. Έτσι, ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάει «όρθιος» στην ανάπαυλα, με ακόμη 45 λεπτά να υπολείπονται, για να φανεί ποια θα είναι η εξέλιξη του αγώνα.


Πηγή