Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Μπέικον: Μου λείπουν τα παιδιά μου τόσο πολύ που κάποιες φορές σκέφτομαι να αποσυρθώ

Ο Ντουέιν Μπέικον αναφέρθηκε στο πόσο πολύ του λείπουν τα παιδιά του, σε σημείο που να σκέφτεται κάποιες φορές ακόμη και το να βάλει τέλος στην καριέρα του.

Το αστέρι του μπασκετικού Παναθηναϊκού μέσω Instagram Live, πρόσθεσε ότι βλέπει τον εαυτό του στην Ελλάδα για πολλά χρόνια ακόμη.

Ο Αμερικανός παίκτης των πράσινων δεν έχει μαζί του στην Αθήνα τα παιδιά του, τα οποία παραμένουν στις ΗΠΑ, με αποτέλεσμα αυτή η κατάσταση να είναι πολύ δύσκολη για τον ίδιο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Μου λείπουν τα παιδιά μου τόσο πολύ. Κάποιες φορές σκέφτομαι να αποσυρθώ, απλώς και μόνο για να είμαι κοντά τους! Είμαι μόνο 27 ετών, αγαπώ το μπάσκετ όμως είναι δύσκολο να μένω μακριά από τις ΗΠΑ. Όταν έχεις παιδιά, σημαίνει πως έχει ευθύνες. Σύμφωνοι, τα λεφτά είναι καλά, βγάζω περισσότερα από κάποιους παίκτες στο ΝΒΑ όμως η οικογένεια είναι πάνω απ’ όλα», είπε αρχικά.

«Μου αρέσει πραγματικά η Ελλάδα»

«Δεν λέω ότι αποσύρομαι. Μου αρέσει πραγματικά εδώ, απλώς μου είναι δύσκολο να είμαι τόσο μακριά τους. Δεν είναι εύκολο για αυτούς να πάρουν το αεροπλάνο και να έλθουν στην άλλη άκρη του κόσμου αφού δεν είμαι πια με τη μητέρα τους. Δεν κλαίω όμως είμαι συναισθηματικά φορτισμένος. Η άφιξη της μητέρας μου στην Ελλάδα με έκανε να σκεφτώ κάποια πράγματα. Βλέπω για πολλά χρόνια τον εαυτό μου στην Ελλάδα αν συνεχίσω να παίζω. Για εμένα τα παιδιά μου είναι πάνω από τα χρήματα», πρόσθεσε.


Πηγή