Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Μπελάδες για την Ίντερ: Χρωστάει έξι εκατ. ευρώ στον μάνατζερ του Έρικσεν

Τον περασμένο Γενάρη, ο Κρίστιαν Ερικσεν άφησε την Αγγλία και την Τότεναμ για να ανοίξει νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, παίρνοντας μεταγραφή στην Ιντερ. Οι «νερατζούρι» έβγαλαν 20 εκατ. ευρώ από τα ταμεία τους για να τον αποκτήσουν και σίγουρα θα το έχουν μετανιώσει καθώς έως τώρα ο Δανός δεν τους έχει δικαιώσει για την επιλογή τους.

Εδώ και μερικούς μήνες η Ίντερ έχει βάλει πωλητήριο στον Κρίστιαν Έρικσεν, ωστόσο καμία ομάδα δεν έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της κι έτσι ο σύλλογος του Κόντε αναζητεί κάθε πιθανό τρόπο για να τον ξεφορτωθεί.

Σα να μην έφτανε αυτό για την Ιντερ, ο μάνατζερ του Δανού μεσοεπιθετικού, Μαρτίνους Σουτς θα διεκδικήσει -μέσω της ιταλικής Ολυμπιακής Επιτροπής (CONI)- από τον σύλλογο του Μιλάνου, ένα ποσό της τάξης των έξι εκατομμυρίων ευρώ, καθώς ισχυρίζεται πως εκκρεμεί η καταβολή της προμήθειας του.

Το δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας «Gazzetta dello Sport», τονίζει πως μέχρι στιγμής έχει δοθεί μόλις… ένα εκατ. ευρώ κι αυτό έχει κάνει έξαλλο τον εκπρόσωπο του Έρικσεν. Μάλιστα, ο Μαρτίνους Σουτς, δεν αποκλείεται να στείλει την Ίντερ στα δικαστήρια σε περίπτωση που το προσεχές διάστημα οι Μιλανέζοι δεν πληρώσουν ολόκληρο το ποσό.

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή