Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Μπεντζαμίν Μέντι: Ο παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι κρίθηκε αθώος για έξι κατηγορίες βιασμού

Ο ποδοσφαιριστής Μπέντζαμιν Μεντί κρίθηκε αθώος για έξι κατηγορίες βιασμού και μία κατηγορία σεξουαλικής επίθεσης σε βάρος πέντε γυναικών.

Οι ένορκοι απαλλάχθηκαν αφού δεν κατέληξαν σε ετυμηγορία για δύο ακόμη κατηγορίες εναντίον του παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι, αναφέρει το ρεπορτάζ Sky News.

Ο συγκατηγορούμενος του, Λουί Σαχά Ματουρί, κρίθηκε αθώος για τρεις κατηγορίες βιασμού δύο γυναικών. Οι ένορκοι δεν μπόρεσαν να καταλήξουν σε ετυμηγορία για έξι ακόμη κατηγορίες εναντίον του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η δίκη διεξάγεται στο δικαστήριο του Chester Crown Court από τον Αύγουστο, αφού 13 γυναίκες έκαναν καταγγελίες εναντίον των δύο.

Ο Μεντί θα βρεθεί αντιμέτωπος με νέα δίκη τον Ιούνιο για τις δύο κατηγορίες – φερόμενος βιασμός και απόπειρα βιασμού- για τις οποίες οι ένορκοι δεν μπόρεσαν να αποφασίσουν.

Ο Μέντι, 28 ετών, κάλυψε το πρόσωπό του και με τα δύο του χέρια και κουνιόταν απαλά μπρος-πίσω καθώς ο πρόεδρος των ενόρκων διάβαζε τις ετυμηγορίες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Εκδόθηκαν την Τετάρτη, αλλά δεν μπορούσαν να ανακοινωθούν μέχρι οι ένορκοι να ολοκληρώσουν την εξέταση των υπόλοιπων δύο κατηγοριών.

Και οι δύο άνδρες αρνήθηκαν τις κατηγορίες και δήλωσαν ότι όλη η σεξουαλική δραστηριότητα ήταν συναινετική.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή