Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Μπενφίκα: Ούτε να ακούσει για πώληση Βλαχοδήμου τον Ιανουάριο | ΣΠΟΡ

Η Μπενφίκα, σύμφωνα με αναφορές των ΜΜΕ της Πορτογαλίας, δεν είναι διατεθειμένη να πουλήσει τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο τον Ιανουάριο, μεταφέροντας κάθε συζήτηση παραχώρησής του για το καλοκαίρι.

Η Νιούκαστλ, την οποία εξαγόρασε (ποσοστό 80%) το Ταμείο Δημοσίων Επενδύσεων της Σαουδικής Αραβίας (PIF) -υπό την προεδρία του διαδόχου του θρόνου, πρίγκιπα Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν-, φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Έλληνα διεθνούς τερματοφύλακα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η Μπενφίκα δεν επιθυμεί να παραχωρήσει τον πρώτο της τερματοφύλακα στη μέση της σεζόν, βρίσκεται μπροστά σε προκλήσεις αυτή τη στιγμή, οπότε είναι κατανοητό ότι θέλει σταθερότητα. Η Μπενφίκα παραδέχεται ότι διαπραγματεύεται τον Βλαχοδήμο, μόνο στο τέλος της σεζόν, και ανάλογα με το τι θα γίνει και τι θα καταφέρει να πετύχει η ομάδα», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Ο Βλαχοδήμος, ο οποίς έχει συνολικά 142 συμμετοχές με την Μπενφίκα, αυτή τη σεζόν έχει αγωνιστεί 17 φορές σε όλες τις διοργανώσεις και κράτησε ανέπαφη την εστία του στις 11, ενώ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024.

Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, το Ταμείο Δημοσίων Επενδύσεων (PIF) θα εισφέρει 300 εκατομμύρια λίρες (περίπου 333 εκατομμύρια ευρώ) στον σύλλογο της βόρειας Αγγλίας και μερικά από αυτά τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για την ενίσχυση της ομάδας τον Ιανουάριο.


Πηγή