Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Μπιέρκαν για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού: Θα αποφασίσω στο τέλος της σεζόν

Μπιέρκαν για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού: Θα αποφασίσω στο τέλος της σεζόν

Ο Φρέντρικ Αντρέ Μπιέρκαν, ο οποίος βρίσκεται στα «ραντάρ» του Ολυμπιακού, αναφέρθηκε στο μέλλον του. Μάλιστα, από την πατρίδα του τη Νορβηγία, αποκαλύφθηκε πως οι «ερυθρόλευκοι» είχαν καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του παίκτη.

Ο 22χρονος μπακ της -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- πρωταθλήτριας της σκανδιναβικής χώρας, Μπόντο Γκλιμτ (χρειάζεται μόλις 1 βαθμό για την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος της ιστορίας της), είναι ο ποδοσφαιριστής που έχει ξεχωρίσει το τμήμα σκάουτινγκ των νταμπλούχων Ελλάδας για το αριστερό άκρο της άμυνάς τους.

Μάλιστα, η ιστοσελίδα vg.no πήγε ένα βήμα παραπέρα το όλο θέμα, λέγοντας ότι ο σύλλογος του Πειραιά κατέθεσε στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου επίσημη πρόταση στον νορβηγικό σύλλογο για την απόκτηση του Μπιέρκαν, όμως τα χρονικά περιθώρια ήταν πολύ στενά για να προχωρήσει η μεταγραφή.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι ο εν λόγω σύλλογος «απάντησε θετικά σε πρόταση των Πειραιωτών πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού για τον Μπιόρκαν. Ωστόσο, δεν υπήρχε επαρκής χρόνος για να ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά που απαιτούνται για τη μεταγραφή κι έτσι δεν τελείωσε το deal».

Όσον αφορά στο ποσό, δεν υπάρχει κάποια αναφορά από τα νορβηγικά ρεπορτάζ αλλά ξεκαθαρίζεται ότι το συμβόλαιο του παίκτη εκπνέει το 2021 κι έτσι θα μπορεί να μετακομίσει στην Ελλάδα από τον Ιανουάριο.

Ο νεαρός πλάγιος αμυντικός μίλησε στον Τύπο της πατρίδας του για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού αποφεύγοντας ωστόσο να μπει σε λεπτομέρειες.

«Στην παρούσα φάση είμαι επικεντρωμένος στη Μπόντο Γκλιμτ. Υπήρχε ενδιαφέρον, αλλά κάτι πολύ συγκεκριμένο. Θα εξετάσω ό,τι προτάσεις προκύψουν. Το όνειρο μου ασφαλώς είναι να αγωνιστώ στα μεγαλύτερα γήπεδα και να εξελιχθώ, αλλά τώρα προτεραιότητα μου αποτελεί η Μπόντο Γκλιμτ. Θα δούμε τι θα γίνει μετά το τέλος της σεζόν», είπε.


Πηγή