Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Μπλατ: Οι παίκτες μου έχουν τα πόδια τους στη Γη

Ο Ντέιβιντ Μπλατ μίλησε για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπασκόνια, αλλά και τις νίκες της ομάδας με Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και ΑΕΚ.

Ο Αμερικανοϊσραηλινός προπονητής είπε αρχικά στη Media Day της ομάδας: «Είναι ακόμα ένα δύσκολο ματς στην Euroleague. Προφανώς η Μπασκόνια είναι μια ποιοτική ομάδα και το έχει αποδείξει αυτό. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να κρατήσουμε την συγκέντρωσή μας και να παίξουμε το καλύτερο μπάσκετ που μπορούμε, γιατί είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι. Αναγνωρίζουμε πως παίζουμε κόντρα σε έναν πολύ καλό αντίπαλο».

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094805172-0’); });

Για την προετοιμασία της ομάδας με δύο συνεχόμενα ματς, σχολίασε: «Είναι ένα ιδιαίτερο μέρος του προγράμματος για όλες τις ομάδες. Έχουμε 5 ματς σε 10 μέρες. Πρέπει να ελαχιστοποιήσουμε τα κενά που έχουμε να καλύψουμε και να μείνουμε πιστοί στις αρχές μας και να προετοιμαστούμε σωματικά και ψυχολογικά, για να είμαστε έτοιμοι».

Για το αν φοβάται για τον ενθουσιασμό των παικτών, μετά τις νίκες με Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και ΑΕΚ, υποστήριξε: «Πιστεύω πως οι παίκτες μου έχουν τα πόδια τους στη Γη όλη τη σεζόν. Ξέρουν πως δεν πρέπει να ενθουσιαστούν υπερβολικά, αλλά ούτε και να απογοητευτούν. Είναι μια μεγάλη σεζόν, κοιτάμε μέρα τη μέρα, για να είμαστε σταθεροί».

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή