Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Μόνος σε ένα αεροπλάνο λόγω κορονοϊού ο μάνατζερ του Καρέρα

Μόνος σε ένα αεροπλάνο λόγω κορονοϊού ο μάνατζερ του Καρέρα

Στην Ελλάδα βρέθηκε τις τελευταίες ώρες ο ατζέντης του Μάσιμο Καρέρα, Αντρέα Ντ’ Αμίκο, για να συναντηθεί με τους διοικούντες την ΑΕΚ με θέμα την παραμονή του Ιταλού κόουτς στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Η συνάντηση αυτή, που ολοκληρώθηκε στις 2 τα ξημερώματα, εξελίχθηκε αρκετά καλά και σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τα «κιτρινόμαυρα» ρεπορτάζ, εκφράστηκε η αμοιβαία ικανοποίηση για το επίπεδο της συνεργασίας που έχουν οι δύο πλευρές.

Η Ένωση, μέσω του Ιλια Ιβιτς, ξεκαθάρισε στον μάνατζερ του Καρέρα πως στόχος της και επιθυμία του συλλόγου είναι να ισχύσει το υπάρχον συμβόλαιο που έχουν υπογράψει οι δύο πλευρές και να προχωρήσουν μαζί τον προγραμματισμό για την επόμενη σεζόν. Με αυτόν τον τρόπο στον «δικέφαλο» θέλουν να δείξουν στον 56χρονο τεχνικό ότι δεν περιμένουν να τον κρίνουν στο τέλος της σεζόν, δεδομένης της εκτίμησης που υπάρχει προς το πρόσωπό του.

Από την πλευρά του, ο Ντ’ Αμίκο πληροφόρησε τον Ιβιτς πως ο πελάτης του είναι ικανοποιημένος και θεωρεί πως έκανε μια εξαιρετική επιλογή με το να δεχθεί τη συνεργασία με την ΑΕΚ. Μάλιστα, τον ενημέρωσε πως και η πρόθεση του Καρέρα είναι να τιμήσει το συμβόλαιό του, το οποίο έχει ισχύ έως το καλοκαίρι του 2021.

Ωστόσο, τα όσα συμβαίνουν στην Ιταλία με τον κορονοϊό ανάγκασαν τον Αντρέα Ντ’ Αμίκο να γυρίσει στην πατρίδα του. Όπως χαρακτηριστικά έλεγε στους ανθρώπους της ΑΕΚ, υπήρχε ο φόβος ακόμα και να μην μπορεί να επιστρέψει στη χώρα του, μιας και υπάρχουν αρκετές απαγορεύσεις στις μετακινήσεις.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο γνωστός ατζέντης ήταν ο μοναδικός επιβάτης στο αεροπλάνο που τον μετέφερε στην Αθήνα, καθώς εξαιτίας της έξαρσης των κρουσμάτων του ιού στη γειτονική χώρα, ο κόσμος φοβάται να ταξιδέψει από και προς την Ιταλία.

Μάλιστα, για να αποδείξει του λόγου το αληθές «ανέβασε» βίντεο και οι φωτογραφίες που ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram.


Πηγή