Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Μόνο η Τσέλσι θα φταίει αν χάσει τον Xάντσον- Οντόι

Έπρεπε να γίνει γνωστή η πρόταση της Μπάγερν για να αναφερθεί με κολακευτικά λόγια για τον νεαρό Άγγλο ο Μαουρίτσιο Σάρι και να του δώσει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής. Κανένας δεν μπορεί να ξέρει αν τον πίεσε ο σύλλογος στη σκέψη ότι θα χάσει τον Χάντσον- Οντόι, όμως εκ των υστέρων φάνηκε ότι η μάχη ήταν χαμένη.

Ο νεαρός εξτρέμ σύμφωνα με όλα τα έγκυρα ΜΜΕ έχει επιλέξει την Μπάγερν και η ύστατη προσπάθεια της Τσέλσι περιλαμβάνει προσφυγή στην FIFA κατά των Βαυαρών, με τον Σάρι να κάνει λόγο για ασέβεια. Και αργοπορημένη αντίδραση και χωρίς αντίκρισμα… Ο 19χρονος Άγγλος ήταν από τους πρωταγωνιστές της καλοκαιρινής προετοιμασίας, όμως έπρεπε να περιμένει μέχρι το Νοέμβριο για να πάρει την επόμενη ευκαιρία του και αυτή ήρθε σε αδιάφορο παιχνίδι για το Europa League.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094805172-0’); });

Οι εκπρόσωποι του Χάντσον-Οντόι ζήτησαν από την Τσέλσι διαβεβαιώσεις ότι ο πελάτης τους θα πάρει χρόνο συμμετοχής πριν οι δύο πλευρές μπουν στην τελική ευθεία των διαπραγματεύσεων για νέο συμβόλαιο. Η συμπεριφορά του Σάρι είναι τόσο παράξενη που τελευταία δικαιολογείται μόνο με παρέμβαση του συλλόγου. Ο Ιταλός δήλωσε ότι προτιμά να συζητήσει με τον Χάντσον-Οντόι μόνο για ποδοσφαιρικά θέματα και όχι να του δώσει συμβουλές για την καριέρα του. Αυτού του είδους η συμπεριφορά απέναντι σε έναν 19χρονο σίγουρα δεν πρόκειται να τον κρατήσει. Η Τσέλσι έχει απορρίψει όλες τις προτάσεις της Μπάγερν μέχρι τώρα, όμως με το συμβόλαιο του νεαρού άσου να ολοκληρώνεται σε 1,5 χρόνο θα μείνει από επιλογές σε λίγο.

Σύμφωνα με Times κάποιοι στη διοίκηση θεωρούν ότι ο Σάρι ευθύνεται περισσότερο για αυτή την κατάσταση. Η πίεση, όμως, στον Ιταλό για άμεσα αποτελέσματα και επιστροφή στο Champions League δεν μπορούσαν να φέρουν άλλο αποτέλεσμα. Η Τσέλσι κάθε φορά που αλλάζει προπονητή έχει πάντα βραχυπρόθεσμο πλάνο, που ποτέ δεν ευνοεί νεαρούς παίκτες. Αυτή η λογική έρχεται σε αντίθεση με την επιλογή στους μεγαλύτερους σε ηλικία παίκτες να προσφέρονται μονοετής ανανεώσεις.

Σε αυτή την περίπτωση φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι μπλε δεν έχουν πλάνο για τα ταλέντα τους. Ο Σάρι μπορεί να έκανε λάθος χειρισμούς, όμως στο τέλος ο σύλλογος είναι εκείνος που επιβάλλει τους στόχους και ο προπονητής τον τρόπο με τον οποίο θα τους πετύχει. Η Τσέλσι δεν θέλει να χάσει τον Χάντσον-Οντόι και δεν έχει ανάγκη τα χρήματα. Αν τον χάσει θα είναι αποκλειστικά δική της αποτυχία… Και δεν θα τον χάσει από μία μικρομεσαία ομάδα στο Νησί, αλλά από την Μπάγερν.

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή