Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Νίκη με Αρμάνι για ένα σημαντικό βήμα στα playoffs ψάχνει ο Παναθηναϊκός

Νίκη με Αρμάνι για ένα σημαντικό βήμα στα playoffs ψάχνει ο Παναθηναϊκός

Έφαγε τον γάιδαρο, έμεινε… η ουρά για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ. Οι «πράσινοι» βρίσκονται στο Μιλάνο και αντιμετωπίζουν απόψε (21:45, Novasports 1) την Αρμάνι σε ένα εξαιρετικά κρίσιμο παιχνίδι των ομίλων της Euroleague. Μετά την εξαιρετική τους πορεία τις τελευταίες αγωνιστικές και το σερί νικών που έχουν καταφέρει, ανέβηκαν ήδη στην όγδοη θέση και θα ήθελαν να διατηρηθούν εκεί και σήμερα το βράδυ.

Με νίκη για την 28η αγωνιστική βάζουν από… κάτω τους και τους Ιταλούς και τα θέτουν τα θεμέλια για την πρόκριση στα playoffs, ενώ θα ήθελαν να πάρουν και την διαφορά του πρώτου αγώνα που είναι 3 πόντοι. Ο Ρικ Πιτίνο και οι παίκτες του γνωρίζουν καλά τι σημαίνει αυτό, έκαναν πολύ μεγάλο αγώνα να φτάσουν μέχρι αυτό το σημείο και σίγουρα δεν θέλουν να… γκρεμίσουν ότι έχτισαν.

Νέα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και άπαντες είναι πανέτοιμοι για την«μάχη» του Μιλάνου. Από την πλευρά της, και η Αρμάνι δίνει τον δικό της αγώνα, έχει δύσκολο πρόγραμμα μέχρι το τέλος και ψάχνει τον συνδυασμό αποτελεσμάτων που θα την φέρουν και αυτή σε μια εκ των θέσεων των playoffs.

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή