Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

«Να έχετε κόσμια συμπεριφορά στο ματς με τον ΠΑΟΚ»

Η σύσταση του αντιπροέδρου του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της Ρωσίας, προς τους οπαδούς της Σπαρτάκ να μην προκαλέσουν επεισόδια στον αγώνα ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ.

Οι καταγγελίες των Ρώσων έπεσαν από το κενό, κάτι που φαίνεται να μην το αποδέχονται, παρά το γεγονός ότι η ΟΥΕΦΑ δεν μπήκε καν στη διαδικασία να καλέσει τον ΠΑΟΚ σε απολογία για το συγκεκριμένο περιστατικό.

Το κλίμα, πάντως, μια χαρά κατάφεραν και το δημιούργησαν ενόψει της ρεβάνς στην «Otkritie Arena»…

Ο Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Τζάμπαροβ, συνέστησε στους οπαδούς της Σπαρτάκ να έχουν κόσμια συμπεριφορά στον αγώνα της ερχόμενης Τρίτης (14/8), λαμβάνοντας υπόψη το… πολεμικό κλίμα που έχουν δημιουργήσει με τα όσα αναπόδεικτα υποστήριξαν Ρώσοι δημοσιογράφοι για επιθέσεις εναντίον τους έξω από την Τούμπα.

«Γνωρίζουμε ότι οι Έλληνες θεωρούνται σε ολόκληρο τον κόσμο ως πολύ επιθετικοί οπαδοί. Όμως αυτό είναι ένα άλλο θέμα κι άλλο είναι η μη λήψη μέτρων από την ελληνική αστυνομία προκειμένου να προστατεύσει τους Ρώσους δημοσιογράφους, ελπίζω οι οπαδοί της Σπαρτάκ να μην ανταποκριθούν με αγένεια αν έρθουν στη Μόσχα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ», δήλωσε στην «Izvestia» ο Βλαντιμίρ Τζάμπαροβ.

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή