Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Να κάνει το πρώτο βήμα για τους «16» θέλει ο Ολυμπιακός

Να κάνει το πρώτο βήμα για τους «16» θέλει ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με τηn Ντιναμό Κιέβου για το πρώτο ματς των «32» του Europa League (19Q55, Cosmote Sport 2), με την τελευταία προπόνηση να γίνεται στο Καραϊσκάκη, το οποίο αναμένεται να είναι κατάμεστο. Πάντως, στους «ερυθρόλευκους» υπάρχουν… μισά χαμόγελα, αφού ο Φορτούνης είναι είναι έτοιμος για το αποψινό πολύ σημαντικό ματς, αλλά το ίδιο δεν ισχύει και με τον Ομάρ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε πως περιμένει να βγάλει αντίδραση και εγωισμό η ομάδα του, ενώ ο Γκιγιέρμε έκανε σαφές πως το ντέρμπι με την ΑΕΚ μπορεί να περιμένει. Αυτήν τη στιγμή, στο Λιμάνι έχουν μόνο έναν στόχο: να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης.

O Πορτογάλος τεχνικός προσανατολίζεται σε σχήμα με τους Σα στο τέρμα και τους Τοροσίδη, Σισέ ή Μεριά, Βούκοβιτς και Τσιμίκα ή Κούτρη στην άμυνα.  Γκιγιέρμα και Καμαρά θα είναι το δίδυμο στα χαφ, ο Φορτούνης θα βρίσκεται πίσω από τον Χασάν και οι Ντίας – Ποντένσε θα είναι στα άκρα.

Από την πλευρά του, ο Αλεξάντρ Χάτσκεβιτς, αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τους Μπόικο στο τέρμα, και του Κεντζιόρα, Μπούρντα, Καντάρ και Μικολένκο ή Σιντκλέι στην άμυνα. Στο κέντρο θα είναι οι Σαπαρένκο – Τσετσέ ή Μπουγιάλσκι και Σεπελίεβ και τους Βέρμπιτς και Τσιγκάνκοφ στα άκρα για να παίξει κορυφή ο Σολ.

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή