Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024
Να μπει με Καρέρα στην «Αγιά Σοφιά» η επιθυμία στην ΑΕΚ

Να μπει με Καρέρα στην «Αγιά Σοφιά» η επιθυμία στην ΑΕΚ

Μόνο ικανοποίηση υπάρχει στις τάξεις της ΑΕΚ από τις εμφανίσεις της ποδοσφαιρικής ομάδας και από τα αποτελέσματά της. Μια μεγάλη αλλαγή στην εικόνα, που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο έργο του Μάσιμο Καρέρα και στη θετική επιρροή που αυτός έχει στο αγωνιστικό τμήμα.

Η Ένωση τρέχει ένα αήττητο σερί 11 αγώνων, με τελευταία ήττα και μοναδική του Ιταλού τεχνικού στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο, αυτήν από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με 1-0. Από τότε, έχει δύο νίκες και δύο ισοπαλίες στο Κύπελλο, ενώ στο πρωτάθλημα έχει έξι νίκες και την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό. Επίσης, συνολικά έχει δεχτεί μόλις 6 γκολ στα 15 τελευταία παιχνίδια, ενώ στα πρώτα 10 του πρωταθλήματος είχε δεχτεί 15.

Όλα αυτά κάνουν τον Ιταλό τεχνικό ιδιαίτερα δημοφιλή στις τάξεις του «δικεφάλου», από τους φίλους της ομάδας και τους παίκτες, μέχρι και τον ίδιο τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ έδειξε την ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα και το πρόσωπο που παρουσιάζει η ομάδα του, όταν μετά την επιβλητική εμφάνιση και τη νίκη απέναντι στον ΟΦΗ με 3-0, πήγε στα αποδυτήρια και μοίρασε συγχαρητήρια.

Ωστόσο, δεν πρόκειται να μείνει εκεί. Όπως αναφέρει η «Ώρα των Σπορ», ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ δείχνει αποφασισμένος να πορευτεί με τον Καρέρα στον πάγκο και στο νέο γήπεδο της ομάδας. Ο Ιταλός τεχνικός δείχνει να είναι ο άνθρωπος ο οποίος μπορεί να χτίσει σε γερές βάσεις την ομάδα, με την οποία θα μπει πιθανότατα στις αρχές της σεζόν 2021-22 στην «Αγιά Σοφιά».

Στο συμβόλαιο της Ένωσης με τον Καρέρα προβλέπεται και δεύτερος χρόνος συνεργασίας, που τίθεται σε ισχύ εκτός κι αν μια από τις δύο πλευρές δεν είναι ικανοποιημένη και ενεργοποιήσει σχετική ρήτρα αποδέσμευσης. Πάντως, και ο 56χρονος προπονητής είναι χαρούμενος από τις συνθήκες εργασίας στον σύλλογο και τη ζωή στην Ελλάδα, κάτι που αναμένεται να παίξει τον ρόλο του.


Πηγή