Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

ΝΒΑ: Επιβλήθηκαν στο ντέρμπι με τους Σέλτικς οι Mπακς -«Πάγωσαν» στο Μιλγουόκι με τον Αντετοκούνμπο [βίντεο]

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να πραγματοποιεί ακόμα μια MVP εμφάνιση οι Μπακς επικράτησαν στην παράταση με 131-125 της Βοστώνης.

Το μεγάλο ντέρμπι βάφτηκε πράσινο και παρά τις απουσίες τεσσάρων βασικών παικτών οι Σέλτικς έδειξαν ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα.

Ο Ελληνας σταρ ήταν για μια ακόμη φορά ο πρωταγωνιστής, καθώς άγγιξε το triple double με 36 πόντους, 13 ριμπάουντ και 8 ασίστ. Παρόλα αυτά ο Giannis τρόμαξε τους ιθύνοντες των Μπακς όταν έπεσε στον αγωνιστικό χώρο κρατώντας το γόνατό του. Ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό και επέστρεψε στο παρκέ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το βίντεο με τον τραυματισμό του Αντετοκούνμπο:

Για τα «ελάφια» που σημείωσαν την 11η νίκη τους πρώτος σκόρερ ήταν ο Τζρου Χολιντέι που σημείωσε 40 πόντους. Για την Βοστώνη που δεν είχαν τον Μάρκους Σμαρτ, τον Τζέιλεν Μπράουν, τον Τζέισον Τέιτουμ και τον Αλ Χόρφορντ ξεχώρισε ο Γουάιτ με 27 πόντους.

Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη σημείωσαν οι Κλίπερς επί τον Γουόριορς. Ο Κουάι Λέοναρντ σημείωσε 33 πόντους και ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης. Από την άλλη η απουσία του Στεφ Κάρι ήταν αισθητή. Ο Τζόρνταν Πουλ πέτυχε 28 πόντους, αλλά δεν ήταν αρκετό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε αγώνες για το ΝΒΑ σημειώθηκαν τα αποτελέσματα:

  • Τορόντο – Ορλάντο 123-113
  • Μιλγουόκι – Βοστώνη 131-125 παρ.
  • Φοίνιξ – Σακραμέντο 120-109
  • ΛΑ Κλίπερς – Γκόλντεν Στέιτ 134-124
  • Πόρτλαντ – Ουάσινγκτον 101-126

Πηγή