Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Νεϊμάρ: Μπελάδες με την ισπανική Δικαιοσύνη -Κινδυνεύει με φυλακή λίγες ημέρες πριν τη σέντρα του Μουντιάλ

Περίπου ένα μήνα πριν από την έναρξη του Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ (20/11-18/12), ο Νεϊμάρ έχει μπλεξίματα με την Ισπανική Δικαιοσύνη.

Δικαστήριο της Βαρκελώνης κάλεσε τον Νεϊμάρ να δώσει το «παρών» την προσεχή Δευτέρα (17/10), καθώς κατηγορείται για υπεξαίρεση σε σχέση με τη μεταγραφή του το 2013 από τη Σάντος στη Μπάρτσελόνα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν κατηγορείται από τον εισαγγελέα για διαφθορά και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 2 ετών και 10.000.000 ευρώ πρόστιμο. Η δίκη αναμένεται να διαρκέσει μέχρι το τέλος του μήνα.

Νεϊμάρ: Ροσέλ, Μπαρτομέου και ο πατέρας του παίκτη μεταξύ των κατηγορούμενων

Μεταξύ των άλλων οκτώ κατηγορουμένων είναι οι γονείς του, οι πρώην πρόεδροι της Μπαρστελόνα, Σάντρο Ροσέλ, για τον οποίο η Εισαγγελία ζήτησε φυλάκιση πέντε ετών, και ο Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου, καθώς και ο πρώην παράγοντας της Σάντος, Οντίλιο Ροντρίγκεζ Πίλιο.

Οι άλλοι κατηγορούμενοι είναι τρία νομικά πρόσωπα, Μπαρτσελόνα, Σάντος και η εταιρεία που ιδρύθηκε από τους γονείς του παίκτη για να διαχειριστεί την καριέρα του.

Ο Νεϊμάρ, ο οποίος πριν από έξι χρόνια είπε ότι ο πατέρας του ήταν υπεύθυνος για τις υποθέσεις του, πρόκειται να εμφανιστεί στο δικαστήριο τη Δευτέρα, αν και δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση σε αυτή τη φάση ότι θα πραγματοποιήσει το ταξίδι, ειδικά από τη στιγμή που πρέπει να παίξει το βράδυ της Κυριακής (16/10) στο ντέρμπι κορυφής της Ligue 1 με αντίπαλο τη Μαρσέιγ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με δικαστικό έγγραφο που στη δημοσιότητα την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, έχει προγραμματιστεί να καταθέσει είτε στις 21 Οκτωβρίου είτε στις 28 Οκτωβρίου.


Πηγή