Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Ντάρκο Κοβάσεβιτς: Δεν είχα καταλάβει τίποτα, ο γιατρός του Ολυμπιακού μου έσωσε τη ζωή

Ντάρκο Κοβάσεβιτς: Δεν είχα καταλάβει τίποτα, ο γιατρός του Ολυμπιακού μου έσωσε τη ζωή

Στην πιο κομβική στιγμή της ζωής του, όταν διαπιστώθηκε πως έχει πρόβλημα στην καρδιά, αναφέρθηκε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς μέσω δηλώσεών του σε ιταλικό Μέσο. Ο βετεράνος επιθετικός μίλησε για την περίοδο που αναγκάστηκε να σταματήσει την καριέρα του, αλλά σώθηκε η ζωή του.

«Τον Ιανουάριο του 2009 έπαιζα στον Ολυμπιακό. Κατά τη διάρκεια μιας εξέτασης ρουτίνας, βρήκαν ότι έχω στένωση αρτηρίας κατά 98%. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Δεν είχα καταλάβει τίποτα. Μου έκαναν επέμβαση στην καρδιά και υποχρεώθηκα να σταματήσω. Ο γιατρός του κλαμπ (Πάνος Σταματόπουλος) μου είχε σώσει τη ζωή», ανέφερε -μεταξύ άλλων- ο Κοβάσεβιτς στην ιστοσελίδα του δημοσιογράφου, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο.

Ο Σέρβος αποτελεί αναμφισβήτητα σπουδαίο κεφάλαιο για τους «ερυθρόλευκους». Και για τα όσα πρόσφερε ως ποδοσφαιριστής, παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε μόνο ενάμισι χρόνο, αλλά και για αυτά που έκανε ως τεχνικός διευθυντής του συλλόγου. Ήταν κάτι παραπάνω από φυσιολογικό να πει πως «αγαπώ τον Ολυμπιακό:». Και συνέχισε: «Έχω πολύ καλή σχέση με τον πρόεδρο Μαρινάκη και πηγαίνω σε όλα τα παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός έχει νοοτροπία νικητή, είναι όπως η Γιουβέντους».

Ο Κοβάσεβιτς ρωτήθηκε και για τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε, για την οποία είπε: «Τα πάντα έχουν επιστρέψει στην κανονικότητα, αυτή η ιστορία βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας»


Πηγή