Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Ντεμπούτο με… περίπατο για τον Σολάρι στον πάγκο της Ρεάλ

Υπάρχει και επαναληπτικός, αλλά κανείς δεν ασχολείται. Η Ρεάλ με το 0-4 που έκανε στην ταπεινή Μελίγια, έχει ήδη προκριθεί στους «16» του Κόπα Ντελ Ρέι. Οχι ότι υπήρχε και κάποιος που προβληματίστηκε με το εάν η Βασίλισσα θα περνούσε, αλλά ήταν αυτή η περίεργη φάση στην οποία βρισκόταν και το… υπηρεσιακό ντεμπούτο του Σαντιάγο Σολάρι στον πάγκο της που προκάλεσε ενδιαφέρον.

Οι Μαδριλένοι μετά τον διασυρμό από την Μπαρτσελόνα και την απόλυση Λοπετέγκι, είχαν ανάγκη έστω και αυτή την μικρή νίκη, ώστε να πάρουν μία στιγμή ηρεμίας και να προχωρήσουν στην επόμενη μέρα, με τον Σολάρι ή με κάποιον άλλον στο τιμόνι τους.

Σε αυτό το ματς πάντως που δεν χωράει αναλύσεις, ενδιαφέρον είχε εκτός από τα γκολ των Μπενζεμά (28′), Ασένσιο (45′), Οντριθόλα (79′), το ότι το τέταρτο γκολ το έβαλε ο πρωτοεμφανιζόμενος επιθετικός Κρίστο Γκονθάλεθ (91′), αλλά και το επίσης ντεμπούτο του σέντερ μπακ από τη β’ ομάδα, Χάβι Σάντσεθ και το ότι ξεκίνησε για πρώτη φορά ο Βινίσιους και μοίρασε δύο ασίστ.

Ρεάλ Μαδρίτης (Σαντιάγο Σολάρι): Κέιλορ Νάβας, Σέρχιο Ράμος (46′ Νάτσο), Χάβι Σάντσεθ, Οντριοθόλα, Ρεγκιλόν, Γιορέντε, Θεμπάγιος, Ασένσιο (83′ Κρίστο), Λούκας Βάθκεθ, Βινίσιους, Μπενζεμά (46′ Βαλβέρδε).

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή